• promote02
  • jasa considerate

    Kami bakal damel sareng anjeun dina sadaya fase pangwangunan proyék - tina perencanaan sarat, desain perkakas sareng produksi masal, ka FOT sareng manufaktur, dugi ka pengiriman.

  • promote02

Pilihan pangalusna anjeun

Ngaliwatan leuwih ti genep taun operasi sarta budidaya jero dina widang teknis, Company boga leuwih ti 200 pagawe, boga 15 jalur produksi jeung kapasitas produksi taunan leuwih 75 juta.

business01

24 jam layanan pikeun anjeun

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.