Taros Kami

Ningbo Jiehuang Electronic Technology Co., Ltd.

Pabrik Tambah

Pabrik kami Loacted Di Zona Industri Cidong, Cixi, Kota Ningbo.

Kantor Tambah

A5-501, 218 Qingyi Road, High-Tech Zona, Ningbo City, 315000
Zhejiang, Cina

Surélék

Telepon / Whatsapp

+86 13605745108

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami