Ngaropéa alloy logam metallurgy mesin sintered bubuk metallurgy bagian otomatis

Katerangan pondok:

Ngaropéa alloy logam metallurgy mesin sintered bubuk metallurgy bagian otomatis


Rincian produk

Tag produk

video

Ngaran Produk Ngaropéa alloy logam metalurgi mesin MIM sintered bubuk metallurgy bagian otomatis s
Prosés Sintering - Bubuk Metalurgi
Perlakuan permukaan Sarat konsumén
Bahan Stainless steel, aluminium, kuningan, jsb
Paké Rupa-rupa
Téknologi Metal suntik dijieun
Kualitas Kualitas luhur
Palayanan Service OEM
Toleransi 0,01-0,05 mm
Sertifikasi ISO9001, SGS, CTI, ROHS

Metalurgi bubuk?
Bubuk metallurgy suntik molding lahir di California, AS dina 1973, disebut MIM.Ieu mangrupakeun tipe anyar tina téhnologi molding metallurgy bubuk nimukeun ku ngagabungkeun téhnologi suntik molding palastik jeung widang bubuk metallurgy.Powder metallurgy deukeut ka prosés suntik molding kalawan téhnologi powder metallurgy, mimiti bubuk padet tur map organik Pergaulan babarengan, ngaliwatan 150 darajat pemanasan suhu luhur plasticizing, rongga kapang suntik jeung alat suntik molding, deui solidified, teras nganggo métode dékomposisi termal panyabutan map tina billet, panungtungan salaku metallurgy bubuk, precision ku sintering bagian.Bubuk metallurgy compaction molding nyaeta ngagunakeun bubuk pikeun ngeusian kapang ku gravitasi, ngaliwatan tekanan mesin Tonjolan molding.In aplikasi industri praktis anu paling loba dipaké hiji, tiis ditutup baja paeh mencét, tekanan isostatic tiis, tekanan isostatic panas, tekanan suhu anu mencét molding.However, alatan hijina luhur jeung ka handap dua arah mencét, sababaraha bagian struktural kompléks teu bisa dihasilkeun, atawa ngan bisa dijieun kana kosong.Pamakéan téknologi bubuk logam ngalangkungan kabutuhan pikeun ngahasilkeun produk anu dihasilkeun ku prosés panyabutan logam, ku kituna ngirangan biaya manufaktur.

Factory Tour (2)

Saha Urang?

Kunshan Jiehuang Electirc Tech Co., Ltd

Ningbo Jiehuang Electirc Tech Co., Ltd, Kami ahli dina bagian logam kayaning forging bagian, casting bagian, bagian stamping logam, bagian machining CNC, bagian logam bubuk, logam suntik molding (MIM) bagian, bagian suntik plastik, valves Saniter, rupa-rupa produk hardware jeung saterusna.Kami nyayogikeun rupa-rupa aplikasi dina rupa-rupa industri - Otomotif, Industri, Éléktronik sareng Médis.
Pabrik kami loacted di Cidong Industrial Zone, Cixi, Ningbo Kota.
Ayeuna urang gaduh 16 lembar mesin injection molding, 4 lembar Degreasing tungku sareng 6 lembar sintering tungku.
8 insinyur, 50+ pagawe, alat-alat nguji canggih, sistem manajemen sampurna jeung leuwih ti 10 taun pangalaman gawé ngamungkinkeun urang pikeun ngalayanan loba pausahaan luhur di sakuliah dunya.
Téknologi MIM tiasa dipancarkeun ka seueur widang sapertos éléktronika konsumen, alat médis, suku cadang mobil, sareng bagian industri lianna.
Ningali maju ka tumuwuh babarengan sareng anjeun!

Kakuatan Urang

Ayeuna kami HUAWEI, XIAOMI, OPPO.Xiao tiancai, HP, DELL ... supplier.

Mibanda ibukota kadaptar tina 33,5 juta yuan sarta mangrupakeun panyadia profésional solusi téhnologi molding suntik logam (MIM).Panyadia jasa, perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.Téknologi proprietary perusahaan milik bahan anyar sareng médan peralatan luhur anu ayeuna dirojong ku nagara.Téknologina tiasa dipancarkeun ka seueur widang sapertos éléktronika konsumen, alat médis, suku cadang mobil, sareng iND.Bagian industri.

about

Keunggulan Kami

Panyadia jasa, perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.

Ngaliwatan leuwih ti 10 taun operasi sarta budidaya jero dina widang teknis, Company boga leuwih ti 50+ pagawe, boga 15 jalur produksi jeung kapasitas produksi taunan leuwih 75 juta.Perusahaan parantos lulus sistem manajemen kualitas ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001 sareng sertifikasi sistem manajemén kaséhatan sareng kaamanan OHSAS18001;Inovasi téhnologis parusahaan geus diala 14 patén-patén penemuan, 13 patén-patén modél utiliti, 3 prestasi ilmiah sarta téhnologis, 2 produk tinggi-tech kota, sarta leuwih ti 30 konci MIM hasil panalungtikan téhnologi umum, sakabéh nu geus kahontal aplikasi industri..

1000+

Pagawé

15+

Jalur produksi

75 Juta

Kapasitas kaluaran taunan

30+

Hasil panalungtikan

Naon Urang?

Tim téknis kami gaduh 20+ taun pangalaman dina ngamekarkeun Bagian Metal custom.

Kami bakal damel sareng anjeun dina sadaya fase pangwangunan proyék - tina perencanaan sarat, desain alat sareng produksi masal, ka FOT sareng manufaktur, dugi ka pengiriman.Urang tiasa ngadamel produk logam precision, sapertos bagian mobil logam, bagian éléktronik, bagian éléktronik 3C, bagian médis precision!

aboutus
aboutus
aboutus

Naha Pilih Kami?

Hi-Tech Manufaktur Equipment

Alat-alat manufaktur inti kami diimpor langsung ti Jerman.

Hi-Tech Manufacturing Equipment (2)
Hi-Tech Manufacturing Equipment (1)

Kakuatan R&D anu kuat

Kami ngagaduhan 15 insinyur di pusat R&D kami, sadayana nyaéta dokter atanapi profesor ti Universitas Sains sareng Téknologi Cina.

about us

Pamastian kualitas

Control Quality ketat, inspeksi produk Rigorous sanggeus produksi masal

4

OEM & ODM ditarima

Hiji-eureun bagian Metal suppliers di Cina

5
6

Wilujeng koperasi

Mun anjeun mibanda patalékan pikeun cutatan, mangga ngahubungan kami kalawan bébas.

partner

Dina 2017, kami ngirim dep bisnis internasional.di Ningbo, –Ningbo Jiehuang Chiyang Electric Tech Co., Ltd.nungkulan sagala bussiness.Our group internasional urang geus dipilih salaku supplier pikaresep ku kavling pausahaan well-dipikawanoh pikeun produk logam custom na kalawan harga kalapa, kinerja stabil sarta technology.We tinggi tulus hayang jadi pasangan bisnis alus Anjeun pikeun a lila di Cina.Mun anjeun mibanda patalékan pikeun cutatan, mangga ngahubungan kami kalawan bébas.bagian logam OEM anjeun wilujeng sumping.Tim penjualan anu efisien sareng ramah kami bakal salawasna nawiskeun anjeun kutipan anu kompetitif pisan sareng réspon anu gancang pikeun sadaya patarosan anjeun.

Mudah-mudahan janten pilihan kahiji pasangan MIM anjeun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami