FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Naon anu ngabédakeun FIRST-MIM sareng supplier sanés?

Profesi jeung reliabilitas.
Kaunggulan kami nyaéta sababaraha téknologi anu sayogi, jaminan kualitas anu kuat, sareng saé dina proyék & manajemén ranté suplai.

Naha aya biaya pikeun layanan FIRST-MIM?

Henteu aya biaya tambahan di luhur harga produk sareng alat iwal jasa pihak katilu.

Dupi abdi tiasa nganjang ka supplier sorangan?

Leres, anjeun tiasa ngahubungi kami sateuacanna pikeun waktos kunjungan.

Kumaha carana nungkulan masalah kualitas?

a.Kalayan mitra kami, kami ngalaksanakeun APQP dina tahap awal dina unggal proyék.

b.Pabrik urang kedah sapinuhna ngartos masalah kualitas ti para nasabah sareng ngalaksanakeun syarat kualitas produk & prosés.

c.Profesional kualitas kami anu ngalaksanakeun pamariksaan patroli di pabrik kami.Urang ngalakukeun pamariksaan ahir sateuacan barang dibungkus.

d.Kami gaduh inspektur pihak ka-3 anu ngalaksanakeun pamariksaan audit ahir dina barang-barang anu dibungkus sateuacan dikirim ti China.

Dupi anjeun nyandak tanggung jawab kuring?

Tangtosna, kuring bagja ngabantosan anjeun!Tapi kuring ngan ukur tanggung jawab pikeun produk kuring.
Punten nawiskeun laporan tés, upami éta lepat urang, leres pisan urang tiasa ngadamel kompensasi pikeun anjeun, sobat!

Naha anjeun resep ngalayanan klien ngan ku pesenan leutik?

Urang ngarasakeun tumuwuh nepi babarengan jeung sakabeh klien kami naon badag atawa leutik.
Anjeun bakal janten langkung ageung sareng langkung ageung sareng kami.