Médis Dental Orthodontic Bracket ku MIM

Katerangan pondok:

Jenis: Bahan Kaséhatan Dental
Bahan: Logam, stainless steel 17-4ph
Ngaran produk: Bracket Orthodontic
Warna: pérak
Ukuran: Mini / standar
Bungkusan: Customed
Slot:: 0.022 / 0.018


Rincian produk

Tag produk

Rincian

Tempat Asal: Ningbo, Cina Jumlah modél: Mini / Baku
Sumber Daya: Euweuh Garansi: 3 taun
Jasa saatos-jualan: rojongan teknis online Bahan: Logam, stainless steel 316L
Kahirupan rak: 1 taun Sertifikasi kualitas: ce
Klasifikasi instrumen: Kelas I Standar kaamanan: Euweuh
Ngaran Produk: Kurung Metalicos Ortodoncia warna: pérak
ukuran: Mini / standar Bungkusan: Customed
Slot: 0.022/0.018 Hook: 3 kait;345 kait;euweuh hook
Kategori: Edgewise/roth/mbt Tipe: Bahan Kaséhatan Dental

Medical Scalpel By Metal Injection Molding Process MIM

opat kaunggulan badag

1.PRESISI
Metal suntik molding téhnologi MIM ensures akurasi produk kalawan kasabaran plus-minus 0.03 ~ 0.05mm.

2.KUALITAS alus teuing
bahan mumpuni
Bentuk anu ramping ngajantenkeun pasien teu nyaman sareng gampang dibersihkeun.Lambaran panutup self-ligating leuwih kuat sarta kirang deformable.

3. INDIVIDUASI N
Sudut bracket dirancang dumasar kana kaayaan unggal pasien.Jeung kaayaan orthodontic unggal huntu bakal dirancang ku komputer.

4.DESIGN dioptimalkeun
NYAMAN JEUNG MUDAH OP ERATE

Dibandingkeun jeung téhnologi orthodontic tradisional, kurung timer Ngonci boga alat blocking tambahan, nu eliminates beungkeutan kawat baja atawa karét kana kawat baja orthodontic, ngurangan gesekan antara kawat baja jeung kurung greatly, sarta éféktif pondok waktu perlakuan.

Medical Scalpel By Metal Injection Molding Process MIM

Palanggan kami

partner

Mibanda ibukota didaptarkeun 33,5 juta yuan sarta mangrupakeun panyadia profésional timolding suntik logam(MIM) solusi téhnologi.Panyadia jasa, perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.Téknologi proprietary perusahaan milik bahan anyar sareng médan peralatan luhur anu ayeuna dirojong ku nagara.Téknologina tiasa dipancarkeun ka seueur widang sapertos éléktronika konsumen, alat médis, suku cadang mobil, sareng iND.Bagian industri.

Ngaliwatan leuwih ti 10 taun operasi sarta budidaya jero dina widang teknis, Company boga leuwih ti 50+ pagawe, boga 15 jalur produksi jeung kapasitas produksi taunan leuwih 75 juta.Perusahaan parantos lulus sistem manajemen kualitas ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001 sareng sertifikasi sistem manajemén kaséhatan sareng kaamanan OHSAS18001;Inovasi téhnologis parusahaan geus diala 14 patén-patén penemuan, 13 patén-patén modél utiliti, 3 prestasi ilmiah sarta téhnologis, 2 produk tinggi-tech kota, sarta leuwih ti 30 konci MIM hasil panalungtikan téhnologi umum, sakabéh nu geus kahontal aplikasi industri.

 

Naha Milih Kami

Hi-Tech Manufaktur Equipment

Alat-alat manufaktur inti kami diimpor langsung ti Jerman.

12

 

OEM & ODM ditarima

Hiji-eureun bagian Metal suppliers di Cina

5

6

 

Pamastian kualitas

Control Quality ketat, inspeksi produk Rigorous sanggeus produksi masal

3

4

 

 

Kakuatan R&D anu kuat

Kami ngagaduhan 15 insinyur di pusat R&D kami, sadayana nyaéta dokter atanapi profesor ti Universitas Sains sareng Téknologi Cina.

about us


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami