Metal suntik molding Médis Bedah cecekelan bagian

Katerangan pondok:

OEM ODM Metal suntik molding Jeung gambar

Plating: Electroplate, PVD, Sandblasting, Lukisan, Polishing, Laser Engraving jsb.
Sertifikasi: Sadaya produk SGS, CTI sareng RoHs disatujuan, Sadaya bahan REACH disatujuan.
Téknologi: Bubuk Injection Molding (PIM)
Bahan: stainless steel PIM- 17-4PH
Aplikasi: Alat Médis
Kasabaran: ± 0.03mm


Rincian produk

Tag produk

Rincian

Tempat Asal: Ningbo Cina Kaayaan: Anyar
Tipe: bagian hardware mékanis Jenis suku cadang: bagian hardware mékanis
Bahan: Beusi sténless Plating: Chrome
Garansi: 1 Taun Poin Penjualan Utama: Akurasi luhur
Beurat (KG): 0,01 KG Industri lumaku: Toko Perbaikan Mesin, Pabrik Pabrik
beurat: 0,5 ~ 100 g warna: beusi sténless
Wangun: Customed Toleransi: 0,03 ~ 0,05 mm
Téknologi: Metal suntik Molding Palayanan saatos penjualan disayogikeun: Rojongan online
Saatos Service Garansi: Rojongan online

Kaunggulan tina téhnologi MIM

Salaku téhnologi net ngabentuk deukeut pikeun manufaktur bagian precision kualitas luhur, téhnologi MIM nawarkeun kaunggulan nu metallurgy bubuk konvensional, machining jeung métode casting precision teu bisa cocog.
pajeulitna bentuk tilu diménsi comparable mun molding suntik plastik
akurasi tinggi (± 0,3% nepi ka ± 0,1%), umumna tanpa machining saterusna;
Kapadetan relatif luhur (≥95%);
Alus permukaan finish, 32 mdet atawa hadé;
Sipat mékanis anu luhur sapertos kakuatan, karasa sareng elongasi, résistansi ngagem anu saé, résistansi kacapean sareng organisasi homogen;
A-rupa pilihan alloy ngamungkinkeun pabrik bagian mibanda sipat husus nu teu bisa dihasilkeun ku téhnologi séjén;
sipat mékanis alus, comparable mun forgings bahan sarupa;
gelar luhur automation produksi, prosés basajan, kualitas konsisten jeung produksi masal kontinyu;
Biaya kalapa * kaunggulan, ilaharna leuwih 20% tabungan sarta waktu pangiriman pondok;
Non-polusi, prosés produksi bersih

ciri produk MIM.

1, gelar luhur kabebasan bagian géométri, hiji waktu ngabentuk produksi bagian logam kompléks;

2, produk MIM boga dénsitas seragam, finish alus, roughness permukaan bisa ngahontal Ra 0.80 ~ 1.6μm, rentang beurat 0.1 ~ 200g, akurasi dimensi luhur (± 0.1% ~ ± 0.3%), umumna euweuh processing saterusna;

3, rupa-rupa bahan lumaku, wewengkon aplikasi lega, laju utilization tinggi bahan baku, gelar luhur automation produksi, prosedur basajan, produksi masal kontinyu bisa dihontal;

4, kualitas produk stabil, kinerja dipercaya, dénsitas relatif produk bisa ngahontal 95% nepi ka 99%, bisa carburized, quenched, tempered jeung perlakuan panas lianna.Produk mibanda sipat mékanis tinggi kayaning kakuatan, karasa jeung elongation, résistansi maké alus, résistansi kacapean jeung organisasi seragam;

Hal ieu dipercaya yén ngembangkeun téhnologi MIM bakal ngakibatkeun revolusi dina téhnologi ngabentuk jeung ngolah bagian, sarta dipikawanoh salaku "teknologi hottest pikeun ngabentuk bagian dina abad ka-21".

Factory Tour (2)

Saha Urang?

Kunshan Jiehuang Electirc Tech Co., Ltd

Ningbo Jiehuang Electirc Tech Co., Ltd, Kami ahli dina bagian logam kayaning forging bagian, casting bagian, bagian stamping logam, bagian machining CNC, bagian logam bubuk, logam suntik molding (MIM) bagian, bagian suntik plastik, valves Saniter, rupa-rupa produk hardware jeung saterusna.Kami nyayogikeun rupa-rupa aplikasi dina rupa-rupa industri - Otomotif, Industri, Éléktronik sareng Médis.
Pabrik kami loacted di Cidong Industrial Zone, Cixi, Ningbo Kota.
Ayeuna urang gaduh 16 lembar mesin injection molding, 4 lembar Degreasing tungku sareng 6 lembar sintering tungku.
8 insinyur, 50+ pagawe, alat-alat nguji canggih, sistem manajemen sampurna jeung leuwih ti 10 taun pangalaman gawé ngamungkinkeun urang pikeun ngalayanan loba pausahaan luhur di sakuliah dunya.
Téknologi MIM tiasa dipancarkeun ka seueur widang sapertos éléktronika konsumen, alat médis, suku cadang mobil, sareng bagian industri lianna.
Ningali maju ka tumuwuh babarengan sareng anjeun!

Kakuatan Urang

Ayeuna kami HUAWEI, XIAOMI, OPPO.Xiao tiancai, HP, DELL ... supplier.

Mibanda ibukota kadaptar tina 33,5 juta yuan sarta mangrupakeun panyadia profésional solusi téhnologi molding suntik logam (MIM).Panyadia jasa, perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.Téknologi proprietary perusahaan milik bahan anyar sareng médan peralatan luhur anu ayeuna dirojong ku nagara.Téknologina tiasa dipancarkeun ka seueur widang sapertos éléktronika konsumen, alat médis, suku cadang mobil, sareng iND.Bagian industri.

about

Keunggulan Kami

Panyadia jasa, perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.

Ngaliwatan leuwih ti 10 taun operasi sarta budidaya jero dina widang teknis, Company boga leuwih ti 50+ pagawe, boga 15 jalur produksi jeung kapasitas produksi taunan leuwih 75 juta.Perusahaan parantos lulus sistem manajemen kualitas ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001 sareng sertifikasi sistem manajemén kaséhatan sareng kaamanan OHSAS18001;Inovasi téhnologis parusahaan geus diala 14 patén-patén penemuan, 13 patén-patén modél utiliti, 3 prestasi ilmiah sarta téhnologis, 2 produk tinggi-tech kota, sarta leuwih ti 30 konci MIM hasil panalungtikan téhnologi umum, sakabéh nu geus kahontal aplikasi industri..

1000+

Pagawé

15+

Jalur produksi

75 Juta

Kapasitas kaluaran taunan

30+

Hasil panalungtikan

Naon Urang?

Tim téknis kami gaduh 20+ taun pangalaman dina ngamekarkeun Bagian Metal custom.

Kami bakal damel sareng anjeun dina sadaya fase pangwangunan proyék - tina perencanaan sarat, desain alat sareng produksi masal, ka FOT sareng manufaktur, dugi ka pengiriman.Urang tiasa ngadamel produk logam precision, sapertos bagian mobil logam, bagian éléktronik, bagian éléktronik 3C, bagian médis precision!

aboutus
aboutus
aboutus

Naha Pilih Kami?

Hi-Tech Manufaktur Equipment

Alat-alat manufaktur inti kami diimpor langsung ti Jerman.

Hi-Tech Manufacturing Equipment (2)
Hi-Tech Manufacturing Equipment (1)

Kakuatan R&D anu kuat

Kami ngagaduhan 15 insinyur di pusat R&D kami, sadayana nyaéta dokter atanapi profesor ti Universitas Sains sareng Téknologi Cina.

about us

Pamastian kualitas

Control Quality ketat, inspeksi produk Rigorous sanggeus produksi masal

4

OEM & ODM ditarima

Hiji-eureun bagian Metal suppliers di Cina

5
6

Wilujeng koperasi

Mun anjeun mibanda patalékan pikeun cutatan, mangga ngahubungan kami kalawan bébas.

partner

Dina 2017, kami ngirim dep bisnis internasional.di Ningbo, –Ningbo Jiehuang Chiyang Electric Tech Co., Ltd.nungkulan sagala bussiness.Our group internasional urang geus dipilih salaku supplier pikaresep ku kavling pausahaan well-dipikawanoh pikeun produk logam custom na kalawan harga kalapa, kinerja stabil sarta technology.We tinggi tulus hayang jadi pasangan bisnis alus Anjeun pikeun a lila di Cina.Mun anjeun mibanda patalékan pikeun cutatan, mangga ngahubungan kami kalawan bébas.bagian logam OEM anjeun wilujeng sumping.Tim penjualan anu efisien sareng ramah kami bakal salawasna nawiskeun anjeun kutipan anu kompetitif pisan sareng réspon anu gancang ka sadaya patarosan anjeun.

Mudah-mudahan janten pilihan kahiji pasangan MIM anjeun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami