Produk Metal MIM Pikeun Bagian Earphone

Katerangan pondok:

OEM ODM Metal suntik molding Jeung gambar

Téhnologi: Metal suntik Molding.
Beurat (KG): 0,02 KG
Bahan: Stainless Steel
Warna: pérak / emas / hideung
Kasabaran: 0,03 ~ 0,05 mm
Ukuran: L39.9*3.05mm


Rincian produk

Tag produk

Rincian

Kaayaan: Anyar Tipe: Bagian Earphone
Jenis suku cadang: Bagian Earphone Video kaluar-inspeksi: Disadiakeun
Laporan Uji Mesin: Disadiakeun Jenis pamasaran: Produk Biasa
Bahan: Beusi sténless Plating: Chrome
Garansi: 1 Taun Poin Penjualan Utama: Long Service Kahirupan
Beurat (KG): 0,02 KG Industri lumaku: Toko Bahan Bangunan, Pabrik Pabrik
beurat: 0,5-200 g warna: pérak / emas / hideung
Wangun: Disaluyukeun Toleransi: 0,03 ~ 0,05 mm
Téknologi: Metal suntik Molding ukuran: L39.9 * 3.05mm
Palayanan saatos penjualan disayogikeun: Rojongan online Saatos Service Garansi: Rojongan online

Kumaha MIM Gawé

MIM nyaéta prosés anu ngagabungkeun molding suntik plastik sareng metalurgi bubuk.Éta nawiskeun kabébasan desain anu langkung ageung sareng kamampuan manufaktur pikeun ngahasilkeun bagian-bagian kompleks anu tepat dina jumlah anu ageung.

Naha Milih kami

●10 taun logam suntik molding pangalaman manufaktur
● TS16949 / ISO9001 / ISO14001 perusahaan sertipikat
●Terobosan ketebalan 0.2mm;ngamekarkeun leuwih ti 80 proyék taunan
●Sintered kapadetan tiasa 7.97g / m3
●Dijieun di imah PVD, keusik blasting, Polandia, sikat

Bahan Utama pikeun MIM

Stainless Steel (SS3I6L/SS304/SS17-4PH/SS440C)

Metal MIM Product For Earphone Parts

Alloy basis lron (Fe2Ni/Fe4Ni/Fe8Ni)

Metal MIM Product For Earphone Parts

Metal Injection Molding (MIM)
Kalenturan Desain Éféktif Biaya / Ragam Bahan sareng Integritas
Pajeulitna : ngamungkinkeun kabébasan pikeun nyieun wangun pajeulit nu bakal dianggap ongkos prohibitive ku métode séjén.
Precision:: +0.3~ +0.5% kasabaran
Beurat & Ukuran: 0.1 ~ 500g
Bagian Kandel: 0.2-10MM
Dénsitas Sintered: 98- 100% padet
Pamakéan bahan:> 98%
Volume Produksi: ngidinan rébuan jutaan bagian, gancang jeung éfisién

Réngsé

Jiehuang nyadiakeun rentang pinuh ku nilai tambah jasa, kayaning finish permukaan jeung assembling.
Mayoritas aranjeunna dilakukeun di bumi, ku kituna nyayogikeun kontrol kualitas, pangiriman sareng biaya

Perlakuan permukaan

●Perlakuan Panas
● grinding magnét
●Pesawat grinding
●Pasipasi
●Electro-ngagosok, leungeun Polandia
●PVD
●Pasir blasting
● Sikat
● Laser ukiran
●Citak sutra
● Ngalukis

Permesinan

●CNC péngkolan sarta panggilingan.
●Centerless, ID na OD grinding.
●Fine liang dilling, reaming na burnishing.
● Precision honing.
● Thread rlling sarta motong.
●Laser laser, motong na dilling.

Factory Tour (2)

Saha Urang?

Kunshan Jiehuang Electirc Tech Co., Ltd

Ningbo Jiehuang Electirc Tech Co., Ltd, Kami ahli dina bagian logam kayaning forging bagian, casting bagian, bagian stamping logam, bagian machining CNC, bagian logam bubuk, logam suntik molding (MIM) bagian, bagian suntik plastik, valves Saniter, rupa-rupa produk hardware jeung saterusna.Kami nyayogikeun rupa-rupa aplikasi dina rupa-rupa industri - Otomotif, Industri, Éléktronik sareng Médis.
Pabrik kami loacted di Cidong Industrial Zone, Cixi, Ningbo Kota.
Ayeuna urang gaduh 16 lembar mesin injection molding, 4 lembar Degreasing tungku sareng 6 lembar sintering tungku.
8 insinyur, 50+ pagawe, alat-alat nguji canggih, sistem manajemen sampurna jeung leuwih ti 10 taun pangalaman gawé ngamungkinkeun urang pikeun ngalayanan loba pausahaan luhur di sakuliah dunya.
Téknologi MIM tiasa dipancarkeun ka seueur widang sapertos éléktronika konsumen, alat médis, suku cadang mobil, sareng bagian industri lianna.
Ningali maju ka tumuwuh babarengan sareng anjeun!

Kakuatan Urang

Ayeuna kami HUAWEI, XIAOMI, OPPO.Xiao tiancai, HP, DELL ... supplier.

Mibanda ibukota kadaptar tina 33,5 juta yuan sarta mangrupakeun panyadia profésional solusi téhnologi molding suntik logam (MIM).Panyadia jasa, perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.Téknologi proprietary perusahaan milik bahan anyar sareng médan peralatan luhur anu ayeuna dirojong ku nagara.Téknologina tiasa dipancarkeun ka seueur widang sapertos éléktronika konsumen, alat médis, suku cadang mobil, sareng iND.Bagian industri.

about

Keunggulan Kami

Panyadia jasa, perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.

Ngaliwatan leuwih ti 10 taun operasi sarta budidaya jero dina widang teknis, Company boga leuwih ti 50+ pagawe, boga 15 jalur produksi jeung kapasitas produksi taunan leuwih 75 juta.Perusahaan parantos lulus sistem manajemen kualitas ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001 sareng sertifikasi sistem manajemén kaséhatan sareng kaamanan OHSAS18001;Inovasi téhnologis parusahaan geus diala 14 patén-patén penemuan, 13 patén-patén modél utiliti, 3 prestasi ilmiah sarta téhnologis, 2 produk tinggi-tech kota, sarta leuwih ti 30 konci MIM hasil panalungtikan téhnologi umum, sakabéh nu geus kahontal aplikasi industri..

1000+

Pagawé

15+

Jalur produksi

75 Juta

Kapasitas kaluaran taunan

30+

Hasil panalungtikan

Naon Urang?

Tim téknis kami gaduh 20+ taun pangalaman dina ngamekarkeun Bagian Metal custom.

Kami bakal damel sareng anjeun dina sadaya fase pangwangunan proyék - tina perencanaan sarat, desain alat sareng produksi masal, ka FOT sareng manufaktur, dugi ka pengiriman.Urang tiasa ngadamel produk logam precision, sapertos bagian mobil logam, bagian éléktronik, bagian éléktronik 3C, bagian médis precision!

aboutus
aboutus
aboutus

Naha Pilih Kami?

Hi-Tech Manufaktur Equipment

Alat-alat manufaktur inti kami diimpor langsung ti Jerman.

Hi-Tech Manufacturing Equipment (2)
Hi-Tech Manufacturing Equipment (1)

Kakuatan R&D anu kuat

Kami ngagaduhan 15 insinyur di pusat R&D kami, sadayana nyaéta dokter atanapi profesor ti Universitas Sains sareng Téknologi Cina.

about us

Pamastian kualitas

Control Quality ketat, inspeksi produk Rigorous sanggeus produksi masal

4

OEM & ODM ditarima

Hiji-eureun bagian Metal suppliers di Cina

5
6

Wilujeng koperasi

Mun anjeun mibanda patalékan pikeun cutatan, mangga ngahubungan kami kalawan bébas.

partner

Dina 2017, kami ngirim dep bisnis internasional.di Ningbo, –Ningbo Jiehuang Chiyang Electric Tech Co., Ltd.nungkulan sagala bussiness.Our group internasional urang geus dipilih salaku supplier pikaresep ku kavling pausahaan well-dipikawanoh pikeun produk logam custom na kalawan harga kalapa, kinerja stabil sarta technology.We tinggi tulus hayang jadi pasangan bisnis alus Anjeun pikeun a lila di Cina.Mun anjeun mibanda patalékan pikeun cutatan, mangga ngahubungan kami kalawan bébas.bagian logam OEM anjeun wilujeng sumping.Tim penjualan anu efisien sareng ramah kami bakal salawasna nawiskeun anjeun kutipan anu kompetitif pisan sareng réspon anu gancang ka sadaya patarosan anjeun.

Mudah-mudahan janten pilihan kahiji pasangan MIM anjeun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami