MIM Pikeun Adat Médis péso cecekelan

Katerangan pondok:

OEM ODM Metal suntik molding Jeung gambar

Plating: Electroplate, PVD, Sandblasting, Lukisan, Polishing, Laser Engraving jsb.
Sertifikasi: Sadaya produk SGS, CTI sareng RoHs disatujuan, Sadaya bahan REACH disatujuan.
Téknologi: Bubuk Injection Molding (PIM)
Bahan: stainless steel PIM- 17-4PH
Aplikasi: Alat Médis
Kasabaran: ± 0.03mm


Rincian produk

Tag produk

Rincian

Tempat Asal: Ningbo Cina Kaayaan: Anyar
Tipe: Gagang péso Jenis suku cadang: Gagang péso
Bahan: Beusi sténless Plating: Chrome
Garansi: 1 Taun Poin Penjualan Utama: Tingkat Kasalametan Luhur
Beurat (KG): 0,2 kg Industri lumaku: Toko Garment, Toko Bahan Bangunan, Pabrik Pabrik
Beurat pangalusna: kirang ti 100g warna: Beusi sténless
Wangun: Disaluyukeun Toleransi:
Téknologi: Metal suntik Molding. Palayanan saatos penjualan disayogikeun: Rojongan online
Saatos Service Garansi: Rojongan online

Alat Médis

Industri Médis labél ieu pasar pertumbuhan pangluhurna pikeun MIM sareng neraskeun pertumbuhan bakal diwujudkeun dina komponén Médis.Sababaraha aplikasi jangka-deukeut anu pikaresepeun didorong ku kahayang pikeun ngirangan biaya sareng ningkatkeun daya tahan.Kontaminasi getih sareng résistansi kana prosedur sterilisasi agrésif mangrupikeun masalah sanés, khususna upami kakuatan anu luhur diperyogikeun sapertos dina alat bedah.Kalolobaan aplikasi alat médis bisa wareg ku MIM stainless steels, biasana 304L, 316L, 420, 440C, atawa 630 (17-4 PH).

 MIM For Custom Medical Knife Handle

urang tiasa ngadamel prosés saterusna pikeun produk MIM, sarta Jiehuang nyadiakeun ladenan handap.

Permesinan
* pinuh-otomatis kontrol numerik komputerisasi (CNC) machining
* Electric discharge machining (EDM) motong kawat-éléktroda, jsb.

Surface Finish
* Ngagosok (normal sareng eunteung)

DIO
* Nyikat
* Ngalukis
* Ledakan
* Ukiran laser
* Hideung
* Carburizing

Plating
* Kataforésis
* Electroplating (séng, nikel, kromium, tambaga, jsb)

PVD
rupa warna, bodas, hideung, emas, coklat, jsb

perlakuan panas
Pikeun minuhan sarat karasa husus tina bagian anjeun.

UItrasonic beberesih
Ngabersihan adhesion ketat atanapi partikel napel tina permukaan padet.

Pasipasi
Mastikeun stabilitas metalurgi bagian ku nyieun beungeutna leuwih pasif sarta tahan korosi.

Jiehuang nyadiakeun desain kapang & jasa manufaktur gumantung kana pangalaman taun urang.Ogé upami anjeun hoyong nguji produk anjeun, kami nyayogikeun prototipe khusus sareng jasa pembuatan conto citak 3d.Anjeun ngan perlu ngirim kami gambar Anjeun, kami Il mantuan Anjeun pikeun ngembangkeun proyek Anjeun.

Factory Tour (2)

Saha Urang?

Kunshan Jiehuang Electirc Tech Co., Ltd

Ningbo Jiehuang Electirc Tech Co., Ltd, Kami ahli dina bagian logam kayaning forging bagian, casting bagian, bagian stamping logam, bagian machining CNC, bagian logam bubuk, logam suntik molding (MIM) bagian, bagian suntik plastik, valves Saniter, rupa-rupa produk hardware jeung saterusna.Kami nyayogikeun rupa-rupa aplikasi dina rupa-rupa industri - Otomotif, Industri, Éléktronik sareng Médis.
Pabrik kami loacted di Cidong Industrial Zone, Cixi, Ningbo Kota.
Ayeuna urang gaduh 16 lembar mesin injection molding, 4 lembar Degreasing tungku sareng 6 lembar sintering tungku.
8 insinyur, 50+ pagawe, alat-alat nguji canggih, sistem manajemen sampurna jeung leuwih ti 10 taun pangalaman gawé ngamungkinkeun urang pikeun ngalayanan loba pausahaan luhur di sakuliah dunya.
Téknologi MIM tiasa dipancarkeun ka seueur widang sapertos éléktronika konsumen, alat médis, suku cadang mobil, sareng bagian industri lianna.
Ningali maju ka tumuwuh babarengan sareng anjeun!

Kakuatan Urang

Ayeuna kami HUAWEI, XIAOMI, OPPO.Xiao tiancai, HP, DELL ... supplier.

Mibanda ibukota kadaptar tina 33,5 juta yuan sarta mangrupakeun panyadia profésional solusi téhnologi molding suntik logam (MIM).Panyadia jasa, perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.Téknologi proprietary perusahaan milik bahan anyar sareng médan peralatan luhur anu ayeuna dirojong ku nagara.Téknologina tiasa dipancarkeun ka seueur widang sapertos éléktronika konsumen, alat médis, suku cadang mobil, sareng iND.Bagian industri.

about

Keunggulan Kami

Panyadia jasa, perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.

Ngaliwatan leuwih ti 10 taun operasi sarta budidaya jero dina widang teknis, Company boga leuwih ti 50+ pagawe, boga 15 jalur produksi jeung kapasitas produksi taunan leuwih 75 juta.Perusahaan parantos lulus sistem manajemen kualitas ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001 sareng sertifikasi sistem manajemén kaséhatan sareng kaamanan OHSAS18001;Inovasi téhnologis parusahaan geus diala 14 patén-patén penemuan, 13 patén-patén modél utiliti, 3 prestasi ilmiah sarta téhnologis, 2 produk tinggi-tech kota, sarta leuwih ti 30 konci MIM hasil panalungtikan téhnologi umum, sakabéh nu geus kahontal aplikasi industri..

1000+

Pagawé

15+

Jalur produksi

75 Juta

Kapasitas kaluaran taunan

30+

Hasil panalungtikan

Naon Urang?

Tim téknis kami gaduh 20+ taun pangalaman dina ngamekarkeun Bagian Metal custom.

Kami bakal damel sareng anjeun dina sadaya fase pangwangunan proyék - tina perencanaan sarat, desain alat sareng produksi masal, ka FOT sareng manufaktur, dugi ka pengiriman.Urang tiasa ngadamel produk logam precision, sapertos bagian mobil logam, bagian éléktronik, bagian éléktronik 3C, bagian médis precision!

aboutus
aboutus
aboutus

Naha Pilih Kami?

Hi-Tech Manufaktur Equipment

Alat-alat manufaktur inti kami diimpor langsung ti Jerman.

Hi-Tech Manufacturing Equipment (2)
Hi-Tech Manufacturing Equipment (1)

Kakuatan R&D anu kuat

Kami ngagaduhan 15 insinyur di pusat R&D kami, sadayana nyaéta dokter atanapi profesor ti Universitas Sains sareng Téknologi Cina.

about us

Pamastian kualitas

Control Quality ketat, inspeksi produk Rigorous sanggeus produksi masal

4

OEM & ODM ditarima

Hiji-eureun bagian Metal suppliers di Cina

5
6

Wilujeng koperasi

Mun anjeun mibanda patalékan pikeun cutatan, mangga ngahubungan kami kalawan bébas.

partner

Dina 2017, kami ngirim dep bisnis internasional.di Ningbo, –Ningbo Jiehuang Chiyang Electric Tech Co., Ltd.nungkulan sagala bussiness.Our group internasional urang geus dipilih salaku supplier pikaresep ku kavling pausahaan well-dipikawanoh pikeun produk logam custom na kalawan harga kalapa, kinerja stabil sarta technology.We tinggi tulus hayang jadi pasangan bisnis alus Anjeun pikeun a lila di Cina.Mun anjeun mibanda patalékan pikeun cutatan, mangga ngahubungan kami kalawan bébas.bagian logam OEM anjeun wilujeng sumping.Tim penjualan anu efisien sareng ramah kami bakal salawasna nawiskeun anjeun kutipan anu kompetitif pisan sareng réspon anu gancang ka sadaya patarosan anjeun.

Mudah-mudahan janten pilihan kahiji pasangan MIM anjeun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami