Warta

  • How to make powder metallurgy parts

    Kumaha carana ngadamel bagian metallurgy bubuk

    Metallurgy bubuk nyaéta nyieun logam atawa ngagunakeun bubuk logam (atawa bubuk logam jeung campuran bubuk non-logam) salaku bahan baku, sanggeus ngabentuk jeung sintering, manufaktur bahan logam, bahan komposit jeung sagala rupa téhnologi produk.Gener...
    Maca deui
  • Powder Metallurgy Sintering

    Bubuk Metalurgi Sintering

    Métode Sintering Metalurgi Bubuk (sintering metalurgi bubuk) Métode sintering metalurgi bubuk utamana ngawengku ieu: Metalurgi bubuk merlukeun runtuyan léngkah prosés kayaning produksi bubuk, mencét, sinteri...
    Maca deui
  • Pabrikan gear metalurgi Bubuk Cina

    Gear metalurgi bubuk Gears mangrupakeun bagian struktural konci transmisi manual.Ilaharna, gears anu subjected ka stress dorongan salila meshing, kalawan puncak stress lokasina deukeut beungeut gear.Ku alatan éta, gears utamana merlukeun kakuatan tinggi na ...
    Maca deui
  • Kasaruaan sareng bédana bubuk metalurgi sareng prosés tuang

    Metalurgi bubuk mangrupikeun élmu sareng téknologi anu ngulik sareng ngadamel rupa-rupa bubuk logam sareng nganggo bubuk salaku bahan baku pikeun nyiapkeun bahan logam sareng produk ku cara mencét, sintering sareng pamrosésan salajengna.Éta mas ...
    Maca deui
  • Naon métode Bubuk metallurgy sintering

    Metallurgy bubuk dijieun ku ngahasilkeun bubuk, mencét molding, sintering, sarta pos-processing, sarta sintering mangrupa salah sahiji prosés penting metallurgy bubuk.Salila prosés sintering, partikel bubuk kudu ngalir, diffuse, ngalembereh, recryst ...
    Maca deui
  • What is MIM in industry?

    Naon MIM di industri?

    Aplikasi prosés MIM (1) Bagian otomotif: bagian pikeun airbags, bagian pikeun konci mobil, bagian pikeun belts korsi, sistem angkat panto mobil, pinions, bagian leutik pikeun sistem AC otomotif, rak dina sistem marake, jsb bagian leutik di sensor. ...
    Maca deui
  • MIM process and equipment

    prosés MIM jeung alat

    Tina analisa hakekat prosés MIM, ayeuna mangrupikeun prosés anu paling cocog pikeun produksi masal bahan titik lebur anu luhur, kakuatan anu luhur sareng bagian-bagian anu kompleks.Mangpaatna bisa diringkeskeun kieu: (1) MIM bisa ngawujud...
    Maca deui
  • Surface treatment processes for MIM parts

    Prosés perlakuan permukaan pikeun bagian MIM

    MIM (Metal Injection Molding) nyaéta singketan tina Metal Injection Molding.Ieu mangrupakeun metoda molding nu campuran plasticized bubuk logam jeung binder na geus nyuntik kana kapang a.Ngalibatkeun campur bubuk anu dipilih sareng binder, teras ...
    Maca deui
  • Kumaha Cina Aluminium paeh-casting

    Aluminium paeh-casting mangrupakeun jenis tekanan-casting bagian.It uses a tekanan-casting mesin paeh-casting mékanis dilengkepan kapang casting.Aluminium atawa alloy aluminium dipanaskeun ka kaayaan cair dituang kana port feed tina paeh-casti ...
    Maca deui
  • why powder metallurgy parts can be widely used in motorcycle manufacturing

    naha bagian metallurgy bubuk bisa loba dipaké dina manufaktur motor

    Alesan naha bagian metallurgy bubuk bisa loba dipaké dina manufaktur motor teu bisa dipisahkeun tina ékonomi na, nu bakal dipedar ku conto di handap.1. Salah sahiji fitur pangbadagna ti prosés metallurgy bubuk téh nya éta boga ...
    Maca deui
  • Nalika tempo pamakean Prosés MIM

    Nalika nganggap pamakean MIM, urang tiasa ngukur tina aspék-aspék ieu.Anu kahiji nyaéta pajeulitna produk.MIM sarua jeung molding suntik plastik pikeun ngahontal bagian kompléks design.Parts fléksibel anu merlukeun sababaraha bagian f ...
    Maca deui
  • Naon léngkah dina metallurgy bubuk?

    Perlakuan permukaan metallurgy bubuk sanggeus perlakuan panas, motong na polishing) Cocog jeung ferrous powder metallurgy na stainless steel bubuk metallurgy 1. Cabut minyak jeung cabut adhesion dina suhu luhur, supados minyak jeung napel dina ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2