Pabrikan gear metalurgi Bubuk Cina

Bubuk Metallurgy gear

Gears mangrupakeun bagian struktural konci transmisi manual.Ilaharna, gears anu subjected ka stress dorongan salila meshing, kalawan puncak stress lokasina deukeut beungeut gear.Ku alatan éta, gears utamana merlukeun kakuatan tinggi na lalawanan maké tinggi di atawa deukeut beungeut cai.Géométri gear atanapi komponén anu teu akurat tiasa ngirangan umur gear sareng kapasitas beban, sareng ningkatkeun bising.Ku alatan éta, syarat kualitas pikeun gears transmisi umumna luhur pisan, biasana leuwih luhur ti DIN7.Salian sarat pikeun kakuatan sareng bising, sarat pikeun ningkatkeun ékonomi sareng kinerja ogé ditambah.Beban gear mangrupikeun tekenan anu luhur dina atanapi caket permukaan, janten dénsitas pinuh ku sadayana bagian henteu diperyogikeun.Dénsifikasi permukaan selektif cocog pikeun kaayaan loading ieu, prosésna tiasa ngabentuk lapisan densified dina permukaan bagian, porosity permukaan caket sareng enol, sareng porosity inti umumna sakitar 10%.Dina taun-taun ayeuna, PMG parantos ngembangkeun prosés DensiForm, anu sacara selektif ningkatkeun dénsitas permukaan gear sintered bari tetep ngajaga porositas inti, ngamungkinkeun formasi lapisan permukaan anu padet dugi ka jerona 0.5-1mm.Dihasilkeun ku prosés metalurgi bubuk, kinerja gear pinuh dianggo dina transmisi ayeuna.

Bagian tina modul sinkronisasi transmisi manual mangrupakeun objék ngembangkeun tinabagian metallurgy bubukindustri.Dina sababaraha taun ka hareup, bagian ieu bakal nyumbang kana tumuwuhna gancang industri bagian metallurgy bubuk.Dina taun-taun ayeuna, sipat umum sareng permukaan baja metalurgi bubuk sareng bahan fungsional parantos ningkat., kamajuan ieu kahontal ngaliwatan pamakéan alat produksi canggih tur prosés, kayaning furnaces nu bisa sinter baja Cr-alloyed atawa prosés densification selektif DensiForm urang.The persetujuan ti anyarkomponén metallurgy bubuk, kaasup leungeun baju ngageser jeung gears beban, muka pasar pikeun aplikasi anyar prosés metallurgy bubuk dina transmisi.


waktos pos: Apr-08-2022