prosés MIM jeung alat

Tina analisa hakekat prosés MIM, ayeuna mangrupikeun prosés anu paling cocog pikeun produksi masal bahan titik lebur anu luhur, kakuatan anu luhur sarengbagian wangun kompléks.Kauntungannana tiasa diringkeskeun kieu:
(1) MIM bisa ngabentuk rupa-rupa bagian bahan logam jeung wangun tilu diménsi kompléks (salami bahan ieu bisa dijieun kana bubuk rupa).Kapadetan sareng kinerja unggal bagian tina bagian anu konsisten, nyaéta, isotropik.Nyadiakeun gelar leuwih gede kabebasan pikeun desain bagian.
(2) MIM tiasa maksimalkeun produksi bagian anu caket sareng bentuk akhir, kalayan akurasi dimensi anu luhur.
(3) Malah dina sintering fase padet, dénsitas relatif produk MIM bisa ngahontal leuwih ti 95%, sarta kinerja nyaeta comparable jeung bahan forging.Utamana kinerja dinamis anu alus teuing.
(4) Harga bubuk metallurgy (PM) mesin molding otomatis sababaraha kali leuwih luhur batan mesin suntik molding.MIM bisa kalayan gampang ngagunakeun kapang multi-rongga kalawan efisiensi molding tinggi, hirup layanan panjang kapang, sarta ngagantian merenah tur gancang sarta adjustment tina kapang nu.
(5) Bahan suntik tiasa dianggo sababaraha kali, sareng tingkat panggunaan bahan langkung ti 98%.
(6) produk nu kabukti gancang.Kalenturan produksi anu luhur sareng waktos anu pondok tina desain ka produksi pikeun produk anyar.
(7) MIM utamana cocog pikeun produksi masal sarta ngabogaan konsistensi kinerja produk alus.Upami bagian anu diproduksi dipilih leres sareng kuantitasna ageung, kauntungan ékonomi anu langkung luhur tiasa dihontal.
(8) MIM boga rupa-rupa bahan jeung widang aplikasi lega.Bahan anu bisa dipaké pikeun suntik molding pisan lega, kayaning baja karbon, baja alloy, baja alat, alloy refractory, cemented carbide, alloy graviti spésifik tinggi, jsb.

alat MIM

Numutkeun ngolahprosés MIM, Parabot aub dina MIM ngawengku hiji campur jeung granulating mesin terpadu, mesin suntik molding husus pikeunMetal suntik molding, a tungku degreasing, a tungku sintering, sarta sagala rupa nguji sarta parabot processing sekundér.

MIM Device


waktos pos: Feb-18-2022