Naon MIM di industri?

Aplikasi prosés MIM
(1) bagian otomotif: bagian pikeun airbags, bagian pikeun ngonci mobil, bagian pikeun belts korsi, sistem angkat panto mobil, pinions, bagian leutik pikeun sistem AC otomotif, rak dina sistem marake, jsb bagian leutik di sensor;
(2) Industri Komputer sareng IT: sapertos baki kartu telepon sélulér, bagian struktural telepon sélulér, bagian printer, inti magnét, pin striker, bagian drive, colokan keramik komunikasi optik;
(3) Pakakas: kayaning bor bit, huluna cutter, nozzles, spiral panggilingan cutters, parabot pneumatic, bagian pikeun fishing gear, jsb;
(4) Perkakas rumah tangga: sapertos jam tangan, ranté jam tangan, sikat huntu listrik, gunting, kapala golf, tautan perhiasan, alat motong sareng bagian-bagian sanés;
(5) Bagian listrik: motor mikro, alat sénsor;
(6) Bagian mékanis: sapertos mesin tékstil, mesin crimping, bagian mesin kantor, et

 

 

 

Kasesahan sareng MIM

(1) Ngadalikeun akurasi dimensi bagian

Masih aya gap tangtu antara katepatan bagian suntik logam dijieun jeung akurasi kahontal ku métode metallurgy bubuk tradisional.Aya kénéh rohangan pikeun perbaikan akurasi, utamana ngaliwatan kontrol prosés rupa, sarta kadangkala processing sekundér, kayaning machining, perlakuan panas sarta polishing.

(2) Ngurangan biaya produksi

Ngahémat biaya ku ngaoptimalkeun prosés produksi, standarisasi operasi, daur ulang runtah, sareng seueur deui.

 


 

Arah pangwangunan kahareup MIM

Sanajan MIM beuki narik perhatian, skala na masih leutik dibandingkeun jeung téhnologi processing tradisional, sarta masih aya potensi gede pikeun ngembangkeun.Nu ngalahirkeunindustri MIMogé perlu urang nyandak runtuyan usaha pikeun ngembangkeun sarta ngalegaan eta, kayaning ngarumuskeun standar industri, ngagancangkeun industrialisasi, ngaronjatkeun kualitas praktisi, nalungtik tur ngembangkeun parabot, sarta meunang konsumén.

(1) ékspansi multi-arah tina sistem bahan

téhnologi molding suntikmangrupa téhnologi deukeut-net-bentuk idéal nu bisa ekonomis kabentuk, deukeut jeung bentuk final dipikahoyong, sarta merlukeun saeutik atawa euweuh processing saterusna sanggeus sintering.Dina produksi keramik rupa, utamana dipaké dina carbides, cermets, anorganik keramik non-logam, keramik oksida, sanyawa intermetallic jeung saterusna.

(2) Diversifikasi of binders sarta téhnologi degreasing multi-kanal

Seueur sistem binder dumasar kana selulosa asétat, poliétilén glikol polimér, polimér akrilik sareng agar-agar parantos dikembangkeun sareng diterapkeun.Komputer-dibantuan kontrol téhnologi degreasing termal, téhnologi pangleyur degreasing, téhnologi degreasing katalitik, téhnologi freeze-drying, téhnologi drying microwave-ditulungan sadayana dipaké dina panalungtikan degreasing of map.

(3) Alat-alat anu langkung maju kalayan kontrol anu langkung tepat

Panaliti ngeunaan mesin cetak suntik anu dikontrol komputer sareng ngawaskeun kualitas online sareng sistem kontrol sareng pamekaran téknologi alat konci degreasing dibantuan komputer mangrupikeun arah fokus ayeuna sareng ka hareup.Ngabentuk parabot, kayaning bubuk sinkron mesin molding suntik, utilizes a dikawasa tur ngagabung mesin suntik molding ganda pikeun ngahasilkeun bagian komposit.

(4) Dina hal industri, ranté industri anu aya hubunganana kedah dibentuk, sareng industri kedah dibudidaya sacara intensif sareng dibudidayakeun sacara saksama.

Ngan ku ngartos kamampuan téknologi sareng rékayasa, ngabentuk ranté industri ékologis, sareng ngabentuk sakelompok ranté industri, urang tiasa nolak résiko sareng ngagancangkeun pangwangunan.


waktos pos: Feb-25-2022