Naon métode Bubuk metallurgy sintering

Metalurgi bubukdijieun ku ngahasilkeun bubuk, mencét molding, sintering, sarta pos-processing, sarta sintering mangrupa salah sahiji prosés penting metallurgy bubuk.Salila prosés sintering, partikel bubuk kedah ngalir, diffuse, ngalembereh, recrystallize sarta prosés fisik jeung kimia lianna.Prosésna salajengna densifies bubuk jeung ngaleungitkeun sababaraha atawa sakabéh pori na.Aya ogé sababaraha metode sintering pikeun sintering metalurgi bubuk.Janten, naon anu biasa dianggométode sinteringpikeun metallurgy bubuk?

Métode sintering metalurgi bubuk biasana digolongkeun kana kategori ieu:

1. Sintering fase cair

Upami aya dua atanapi langkung komponén dina kompak bubuk, sintering tiasa dilakukeun di luhur titik lebur komponén anu tangtu, ku kituna sajumlah leutik fase cair muncul dina kompak bubuk nalika sintering.

2. Tekanan sintering

Salila sintering, tekanan diterapkeun kana awak bubuk pikeun ngamajukeun prosés dénsitasna.Tekanan sintering kadang sinonim jeung panas mencét, nu mangrupakeun prosés nu ngagabungkeun ngabentuk jeung sintering of powders pikeun langsung ménta produk.

3. Aktipkeun sintering

Sababaraha ukuran fisik atanapi kimia anu diadopsi dina prosés sintering, ku kituna suhu sintering ieu greatly ngurangan, waktu sintering nyata disingget, sarta kinerja awak sintered ieu ningkat jeung ningkat.

4. EDM sintering

Nalika awak bubuk dibentuk sareng dipencet, arus langsung sareng listrik pulsa diterapkeun pikeun ngahasilkeun busur antara partikel bubuk pikeun sintering;salila sintering, tekanan ieu laun dilarapkeun ka workpiece, sarta dua prosés ngabentuk na sintering digabungkeun.

5. Bubuk fase padet sintering

Metoda sintering bubuk nu bubuk leupas atawa compacts teu ngalembereh salila prosés sintering.Sintering fase padet bubuk tiasa dibagi jadi dua jinis: sintering fase padet unit-sistem sareng sintering fase padet multi-sistem dumasar kana jumlah komponén.

Di luhur nyaéta bubuka kana metode sintering umum tina metallurgy bubuk.Sintering metalurgi bubuk nyaéta prosés perlakuan suhu luhur anu salajengna ngagabungkeun kompak atanapi badan bubuk leupas pikeun ningkatkeun kakuatan sareng pasipatan anu sanés.

Kusabab ngadegna, Minxin Bubuk Metallurgy geus komitmen kana panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan bubuk logam mencét jeung logam.bubuk suntik molding.Pikeun sapuluh taun, tim R&D geus fokus kana manufaktur-precision tinggi bubuk metallurgy: precision bagian bantalan minyak-impregnated, bagian struktural, gears, bagian metallurgy bubuk stainless steel sarta sagala rupa produk bubuk suntik molding.Bahan: séri tambaga, séri beusi tambaga, séri beusi, baja paduan, keramik stainless steel, jsb.


waktos pos: Mar-11-2022