warta industri

  • Produk naon anu dilakukeun ku metallurgy bubuk?

    Bagian metalurgi bubuk anu dianggo dina alat rumah tangga, alat listrik sareng mesin jahit umum pisan.Upami bagian PM tiasa dipopulérkeun dina kulkas, kipas mesin cuci, sareng mesin jahit, kauntungan téknis sareng ékonomi bakal pisan ...
    Maca deui
  • What is Metal powder injection molding technology

    Naon téhnologi molding suntik bubuk Metal

    Naon Téknologi bubuk suntik molding logam? Téknologi bubuk suntik molding bubuk mikro Konvensional téknologi bubuk suntik molding (MIM), produk metalurgi bubuk anu tiasa diolah sareng diproduksi dugi ka sauntuyan beurat ...
    Maca deui
  • Kumaha Ngeunaan Metal Suntik Molding Prosés

    Métode molding suntik bubuk logam mikro: Métode molding suntik bubuk logam MIM nyaéta téknologi anu ngagunakeun campuran bubuk logam halus sareng résin atanapi lilin (binder) salaku bahan baku pikeun cetakan suntik sareng teras degreasing (decomposing b...
    Maca deui