OEM Custom Made Pm Powder Metallurgy Sintered Titanium Bagian pikeun Auto Parts

Katerangan pondok:

Téknologi

Molding suntik logam pikeun suku cadang titanium

Bahan

alloy titanium, kuningan, alloy tungsten, baja karbon, stainless steel SUS201, SUS303, SUS304, 316L, 17-4PH jsb.

Perlakuan permukaan

perlakuan panas, polishing, powder coating, galvanized, electroplating, nyemprot, sarta plating

Ngolah

Feedstock campur kode, suntik molding, debinding, sintering, pagawean.

Toleransi

± 0,03 mm

Sertipikat Bahan

SGS, ROHS

Aplikasi

mobil, motor, sapédah, aviation, electonic, médis, parabot imah, mesin

Format ngagambar

2D PDF, CAD, JPG, 3D STP, IGS, STL, SAT, PRT, IPT,

Bungkusan standar

Kantong PP / Kantong Gelembung, kotak Bodas, karton, Usuk (plywood, plastik jsb.)


Rincian produk

Tag produk

Video

Téknologi

Molding suntik logam pikeun suku cadang titanium

Bahan

alloy titanium, kuningan, alloy tungsten, baja karbon, stainless steel SUS201, SUS303, SUS304, 316L, 17-4PH jsb.

Perlakuan permukaan

perlakuan panas, polishing, powder coating, galvanized, electroplating, nyemprot, sarta plating

Ngolah

Feedstock campur kode, suntik molding, debinding, sintering, pagawean.

Toleransi

± 0,03 mm

Sertipikat Bahan

SGS, ROHS

Aplikasi

mobil, motor, sapédah, aviation, electonic, médis, parabot imah, mesin

Format ngagambar

2D PDF, CAD, JPG, 3D STP, IGS, STL, SAT, PRT, IPT,

Bungkusan standar

Kantong PP / Kantong Gelembung, kotak Bodas, karton, Usuk (plywood, plastik jsb.)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami