Bubuk Metalurgi Pikeun Mesin Suku Cadang

Katerangan pondok:

OEM Bubuk Metallurgy kalawan gambar

Tipe Spare Parts: Suku Cadang Mesin
Laporan Uji Mesin: Disayogikeun
Bahan: Stainless Steel, Stainelss steel/Basa Beusi
Plating: Chrome
Poin Penjualan Utama: Akurasi luhur
Beurat pangalusna: kirang ti 100g
Warna: pérak, emas
Wangun: custom
Kasabaran: 0,03 ~ 0,05 mm
Bungkusan: custom
Aplikasi: Alat Mesin
Métode Ngabentuk: MIM


Rincian produk

Tag produk

First-MIM mangrupikeun panyadia profésional bagian MIM di Cina.Mangga nyadiakeun 2D, 3D gambar produk jeung sarat anjeun, kami bakal mere Anjeun eupan balik dina 3-5 poé.

Rincian

Ngaran brand OEM & ODM
Jenis produk MIM Bubuk Metalurgi Bagian Militér
Bahan Stainless steel 316L 304 17-4PH péptida Fe2Ni Fe4Ni Fe8Ni
Pasca-Sintering Polishing, Kawat-gambar, Sandblasting, Plating, Coated, jsb.
Ukuran Adat
Toleransi 10mm ± (0.02-0.04) mm
Métode Ngabentuk Bubuk suntik Molding
Métode sintering Sintering fase padet
Lingkungan sintering Vakum
Bahan kapang Beusi sténless
Aplikasi Bagian militér
Wangun Adat
OEM Narima
Sistim QC 100% inspeksi saméméh kiriman
istilah pamayaran T / T dina tetempoan, Paypal, Western Union, jsb.
Waktos prosés 7-15 poé gawé
Kamampuhan suplai 500000 Potongan Per Bulan
Bungkusan kantong PP / pilem anti statik / disc palastik anti statik

Kumaha MIM jalanna?

MIM nyaéta prosés anu ngagabungkeun molding suntik plastik sareng metalurgi bubuk.Éta nawiskeun kabébasan desain anu langkung ageung sareng kamampuan manufaktur pikeun ngahasilkeun bagian-bagian kompleks anu tepat dina jumlah anu ageung.

Metal MIM Product For Earphone Parts

Kontras pikeun MIM na Precision Casting Molding

Harta MIM Precision casting molding
Ketebalan Minimum 0,4 mm 2 mm
Kandel maksimum 10 mm Unlimited
Diaméter minimum 0,4 mm 2 mm
Toleransi diaméterna 4mm +/- 0,06 mm +/- 0,2 mm
Kakasaran Permukaan 1 μm 1 μm

Wewengkon aplikasi pikeun injection molding

MIM--Asesoris
Asesoris Headsét
Bagian Parabot Instrumen hiber
Smart Wearable Alat Bagian
Bagian Mesin Jeung Parabot

1.When kuring bisa meunang harga na naon Abdi peryogi tawaran?
Penawaran bakal disayogikeun dina 24 jam saatos kami nampi produksi pinuh (anjeun peryogi nawiskeun produk 2D sareng 3D) inpormasi. Upami petik éta urgent, punten wartosan kami, kami bakal nyepetkeun éta.

2 Naon siklus produksi MlM?
Pikeun sampel, éta ngeunaan 20-25 poé kalénder jeung barang, éta ngeunaan 5-7 poé kalénder pikeun angkatan kahiji.

3 Bahan naon anu anjeun tiasa ngahasilkeun?
Urang bisa ngahasilkeun beusi, stainless steel, keramik, bagian baja tungsten.

4.Naha kuring kudu milih MlM.
Kaunggulan tina MIM téh nya éta bisa ngahasilkeun precision tinggi bagian kompléks, nu hese dihasilkeun ku téhnologi tradisional, kayaning CNC atanapi casting.

 Powder Metallurgy For Machinery Spare Parts

Factory Tour (2)

Saha Urang?

Kunshan Jiehuang Electirc Tech Co., Ltd

Ningbo Jiehuang Electirc Tech Co., Ltd, Kami ahli dina bagian logam kayaning forging bagian, casting bagian, bagian stamping logam, bagian machining CNC, bagian logam bubuk, logam suntik molding (MIM) bagian, bagian suntik plastik, valves Saniter, rupa-rupa produk hardware jeung saterusna.Kami nyayogikeun rupa-rupa aplikasi dina rupa-rupa industri - Otomotif, Industri, Éléktronik sareng Médis.
Pabrik kami loacted di Cidong Industrial Zone, Cixi, Ningbo Kota.
Ayeuna urang gaduh 16 lembar mesin injection molding, 4 lembar Degreasing tungku sareng 6 lembar sintering tungku.
8 insinyur, 50+ pagawe, alat-alat nguji canggih, sistem manajemen sampurna jeung leuwih ti 10 taun pangalaman gawé ngamungkinkeun urang pikeun ngalayanan loba pausahaan luhur di sakuliah dunya.
Téknologi MIM tiasa dipancarkeun ka seueur widang sapertos éléktronika konsumen, alat médis, suku cadang mobil, sareng bagian industri lianna.
Ningali maju ka tumuwuh babarengan sareng anjeun!

Kakuatan Urang

Ayeuna kami HUAWEI, XIAOMI, OPPO.Xiao tiancai, HP, DELL ... supplier.

Mibanda ibukota kadaptar tina 33,5 juta yuan sarta mangrupakeun panyadia profésional solusi téhnologi molding suntik logam (MIM).Panyadia jasa, perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.Téknologi proprietary perusahaan milik bahan anyar sareng médan peralatan luhur anu ayeuna dirojong ku nagara.Téknologina tiasa dipancarkeun ka seueur widang sapertos éléktronika konsumen, alat médis, suku cadang mobil, sareng iND.Bagian industri.

about

Keunggulan Kami

Panyadia jasa, perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.

Ngaliwatan leuwih ti 10 taun operasi sarta budidaya jero dina widang teknis, Company boga leuwih ti 50+ pagawe, boga 15 jalur produksi jeung kapasitas produksi taunan leuwih 75 juta.Perusahaan parantos lulus sistem manajemen kualitas ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001 sareng sertifikasi sistem manajemén kaséhatan sareng kaamanan OHSAS18001;Inovasi téhnologis parusahaan geus diala 14 patén-patén penemuan, 13 patén-patén modél utiliti, 3 prestasi ilmiah sarta téhnologis, 2 produk tinggi-tech kota, sarta leuwih ti 30 konci MIM hasil panalungtikan téhnologi umum, sakabéh nu geus kahontal aplikasi industri..

1000+

Pagawé

15+

Jalur produksi

75 Juta

Kapasitas kaluaran taunan

30+

Hasil panalungtikan

Naon Urang?

Tim téknis kami gaduh 20+ taun pangalaman dina ngamekarkeun Bagian Metal custom.

Kami bakal damel sareng anjeun dina sadaya fase pangwangunan proyék - tina perencanaan sarat, desain alat sareng produksi masal, ka FOT sareng manufaktur, dugi ka pengiriman.Urang tiasa ngadamel produk logam precision, sapertos bagian mobil logam, bagian éléktronik, bagian éléktronik 3C, bagian médis precision!

aboutus
aboutus
aboutus

Naha Pilih Kami?

Hi-Tech Manufaktur Equipment

Alat-alat manufaktur inti kami diimpor langsung ti Jerman.

Hi-Tech Manufacturing Equipment (2)
Hi-Tech Manufacturing Equipment (1)

Kakuatan R&D anu kuat

Kami ngagaduhan 15 insinyur di pusat R&D kami, sadayana nyaéta dokter atanapi profesor ti Universitas Sains sareng Téknologi Cina.

about us

Pamastian kualitas

Control Quality ketat, inspeksi produk Rigorous sanggeus produksi masal

4

OEM & ODM ditarima

Hiji-eureun bagian Metal suppliers di Cina

5
6

Wilujeng koperasi

Mun anjeun mibanda patalékan pikeun cutatan, mangga ngahubungan kami kalawan bébas.

partner

Dina 2017, kami ngirim dep bisnis internasional.di Ningbo, –Ningbo Jiehuang Chiyang Electric Tech Co., Ltd.nungkulan sagala bussiness.Our group internasional urang geus dipilih salaku supplier pikaresep ku kavling pausahaan well-dipikawanoh pikeun produk logam custom na kalawan harga kalapa, kinerja stabil sarta technology.We tinggi tulus hayang jadi pasangan bisnis alus Anjeun pikeun a lila di Cina.Mun anjeun mibanda patalékan pikeun cutatan, mangga ngahubungan kami kalawan bébas.bagian logam OEM anjeun wilujeng sumping.Tim penjualan anu efisien sareng ramah kami bakal salawasna nawiskeun anjeun kutipan anu kompetitif pisan sareng réspon anu gancang pikeun sadaya patarosan anjeun.

Mudah-mudahan janten pilihan kahiji pasangan MIM anjeun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami