Slot SIM ku Metal suntik molding

Katerangan pondok:

OEM Metal suntik molding Jeung gambar

OEM Micro SIM Card Dulang
Tipe: Metal suntik Molding
Bahan: stainless steel
Plating: Electroplate, PVD, Sandblasting, Lukisan, Polishing, Laser Engraving jsb.
Sertifikasi: Sadaya produk SGS, CTI sareng RoHs disatujuan, Sadaya bahan REACH disatujuan.
Aplikasi: Bagian sélulér
Ukuran: 18*13*0.8 [L * W * H (mm)]
Beurat: 0,41g
Kasabaran: ± 0.02mm


Rincian produk

Tag produk

Rincian

Tempat Asal: Ningbo Cina Kaayaan: Anyar
Tipe: Bagian Mesin Jenis suku cadang: Slot SIM
Video kaluar-inspeksi: Disadiakeun Laporan Uji Mesin: Disadiakeun
Jenis pamasaran: Produk Biasa Bahan: Beusi sténless
Plating: Chrome Garansi: 1 Taun
Poin Penjualan Utama: Long Service Kahirupan Beurat (KG): 0,02 KG
Industri lumaku: Toko Garment, Pekerjaan Konstruksi Kamampuhan Bahan: Stainless Steel, cemented carbide, basis beusi, alloy tungsten
beurat: 0,5-240 g warna: rupa-rupa
Wangun: adat Toleransi: 0,03 ~ 0,05 mm
Palayanan saatos penjualan disayogikeun: Rojongan online Saatos Service Garansi: Rojongan online

Ngaropea wadah slot kartu sim, wadah baki kartu sim, ngagantian wadah kartu sim ku molding suntik logam

 SIM Slot by Metal Injection Molding

Sakali bahan anu pas dipilih, léngkah konci pikeun prosés MIM nyaéta kieu:

Lengkah 1: Feedstock - bubuk logam anu saé pisan-biasana <15 microns-dicampur sareng bahan parafin primér sareng polimér termoplastik sekundér.

Lengkah 2: Molding - feedstock ieu fed kana mesin MIM multi-slide urang atawa parabot molding konvensional urang, lajeng dipanaskeun sarta nyuntik kana rongga tiis dina tekanan tinggi.Saatos dipiceun, komponénna disebut "bagian héjo."

Hambalan 3: Debinding - nu "bagian héjo" lajeng nempatkeun ngaliwatan prosés dikawasa disebut debinding nu ngaluarkeun map sarta nyiapkeun bagian pikeun hambalan ahir.Sakali dbinding parantos réngsé, komponénna disebut "coklat".

Lengkah 4: Sintering - bagian "coklat" dicekel ku jumlah leutik binder sarta masih rapuh.Salila sintering suhu ngahontal deukeut lebur.

Prosés MIM ngagabungkeun fleksibilitas desain molding suntik palastik jeung kakuatan sarta Prosés MIM ilaharna dipedar salaku opat hambalan processing unik (Compounding, Molding, Debinding jeung Sintering) pikeun ngahasilkeun bagian ahir nu bisa atawa teu merlukeun pagawean ahir.

Factory Tour (2)

Saha Urang?

Kunshan Jiehuang Electirc Tech Co., Ltd

Ningbo Jiehuang Electirc Tech Co., Ltd, Kami ahli dina bagian logam kayaning forging bagian, casting bagian, bagian stamping logam, bagian machining CNC, bagian logam bubuk, logam suntik molding (MIM) bagian, bagian suntik plastik, valves Saniter, rupa-rupa produk hardware jeung saterusna.Kami nyayogikeun rupa-rupa aplikasi dina rupa-rupa industri - Otomotif, Industri, Éléktronik sareng Médis.
Pabrik kami loacted di Cidong Industrial Zone, Cixi, Ningbo Kota.
Ayeuna urang gaduh 16 lembar mesin injection molding, 4 lembar Degreasing tungku sareng 6 lembar sintering tungku.
8 insinyur, 50+ pagawe, alat-alat nguji canggih, sistem manajemen sampurna jeung leuwih ti 10 taun pangalaman gawé ngamungkinkeun urang pikeun ngalayanan loba pausahaan luhur di sakuliah dunya.
Téknologi MIM tiasa dipancarkeun ka seueur widang sapertos éléktronika konsumen, alat médis, suku cadang mobil, sareng bagian industri lianna.
Ningali maju ka tumuwuh babarengan sareng anjeun!

Kakuatan Urang

Ayeuna kami HUAWEI, XIAOMI, OPPO.Xiao tiancai, HP, DELL ... supplier.

Mibanda ibukota kadaptar tina 33,5 juta yuan sarta mangrupakeun panyadia profésional solusi téhnologi molding suntik logam (MIM).Panyadia jasa, perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.Téknologi proprietary perusahaan milik bahan anyar sareng médan peralatan luhur anu ayeuna dirojong ku nagara.Téknologina tiasa dipancarkeun ka seueur widang sapertos éléktronika konsumen, alat médis, suku cadang mobil, sareng iND.Bagian industri.

about

Keunggulan Kami

Panyadia jasa, perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.

Ngaliwatan leuwih ti 10 taun operasi sarta budidaya jero dina widang teknis, Company boga leuwih ti 50+ pagawe, boga 15 jalur produksi jeung kapasitas produksi taunan leuwih 75 juta.Perusahaan parantos lulus sistem manajemen kualitas ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001 sareng sertifikasi sistem manajemén kaséhatan sareng kaamanan OHSAS18001;Inovasi téhnologis parusahaan geus diala 14 patén-patén penemuan, 13 patén-patén modél utiliti, 3 prestasi ilmiah sarta téhnologis, 2 produk tinggi-tech kota, sarta leuwih ti 30 konci MIM hasil panalungtikan téhnologi umum, sakabéh nu geus kahontal aplikasi industri..

1000+

Pagawé

15+

Jalur produksi

75 Juta

Kapasitas kaluaran taunan

30+

Hasil panalungtikan

Naon Urang?

Tim téknis kami gaduh 20+ taun pangalaman dina ngamekarkeun Bagian Metal custom.

Kami bakal damel sareng anjeun dina sadaya fase pangwangunan proyék - tina perencanaan sarat, desain alat sareng produksi masal, ka FOT sareng manufaktur, dugi ka pengiriman.Urang tiasa ngadamel produk logam precision, sapertos bagian mobil logam, bagian éléktronik, bagian éléktronik 3C, bagian médis precision!

aboutus
aboutus
aboutus

Naha Pilih Kami?

Hi-Tech Manufaktur Equipment

Alat-alat manufaktur inti kami diimpor langsung ti Jerman.

Hi-Tech Manufacturing Equipment (2)
Hi-Tech Manufacturing Equipment (1)

Kakuatan R&D anu kuat

Kami ngagaduhan 15 insinyur di pusat R&D kami, sadayana nyaéta dokter atanapi profesor ti Universitas Sains sareng Téknologi Cina.

about us

Pamastian kualitas

Control Quality ketat, inspeksi produk Rigorous sanggeus produksi masal

4

OEM & ODM ditarima

Hiji-eureun bagian Metal suppliers di Cina

5
6

Wilujeng koperasi

Mun anjeun mibanda patalékan pikeun cutatan, mangga ngahubungan kami kalawan bébas.

partner

Dina 2017, kami ngirim dep bisnis internasional.di Ningbo, –Ningbo Jiehuang Chiyang Electric Tech Co., Ltd.nungkulan sagala bussiness.Our group internasional urang geus dipilih salaku supplier pikaresep ku kavling pausahaan well-dipikawanoh pikeun produk logam custom na kalawan harga kalapa, kinerja stabil sarta technology.We tinggi tulus hayang jadi pasangan bisnis alus Anjeun pikeun a lila di Cina.Mun anjeun mibanda patalékan pikeun cutatan, mangga ngahubungan kami kalawan bébas.bagian logam OEM anjeun wilujeng sumping.Tim penjualan anu efisien sareng ramah kami bakal salawasna nawiskeun anjeun kutipan anu kompetitif pisan sareng réspon anu gancang pikeun sadaya patarosan anjeun.

Mudah-mudahan janten pilihan kahiji pasangan MIM anjeun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami