Bagian Metal Sintered Pikeun Médis Quality High

Katerangan pondok:

OEM ODM Metal suntik Molding kalawan gambar

Tipe suku cadang: Bagian logam
Bahan: Stainless Steel
Beurat pangalusna: kirang ti 100g
téhnologi: Metal suntik molding


Rincian produk

Tag produk

Metal powder injection molding (MIM) nyaéta prosés manufaktur anyar nu ngagabungkeun bubuk metallurgy jeung prosés molding plastik.Ieu ngalibatkeun Pergaulan bubuk dipilih kalawan map, lajeng granulating campuran sarta injecting kana bentuk nu dipikahoyong.polimér nu imparts ciri aliran kentel na kana campuran, anu dina gilirannana nyumbang kana homogénitas ngabentuk, ngeusian rongga jeung bubuk loading.Saatos ngabentuk, binder dicabut sareng blanks skimmed teras disinter.Sababaraha produk sintered bisa jadi subjected kana densification salajengna, perlakuan panas atawa machining.Produk sintered henteu ngan ukur gaduh bentuk kompleks anu sami sareng precision tinggi salaku produk suntik plastik, tapi ogé ngagaduhan sipat fisik, kimia sareng mékanis anu caket sareng bagian anu dipalsukan.Téknologi prosés ieu cocog pikeun ngahasilkeun bagian-bagian leutik, tepat, tilu diménsi kalayan bentuk rumit sareng syarat kinerja khusus dina produksi volume tinggi.

 Sintered Metal Parts For High Quality Medical

Wewengkon aplikasi pikeun téknologi MIM

aplikasi has
Industri Aerospace: untaian jangjang pesawat, nozzles rokét, sirip buntut misil, inti sabeulah turbin keramik;
Industri otomotif: komponén pikeun konci kontrol ignition, rotors turbocharger, Panungtun klep, komponén pikeun rem otomotif, komponén pikeun sunscreens otomotif;

Industri éléktronika: komponén disk drive, panyambungna kabel, housings tube éléktronik, huluna print komputer, bungkusan éléktronik, bahan tilelep panas;

Industri militér: rotor tambang, pemicu plat bedil, inti bullet armor-piercing, collimators, panah leutik keur projectiles klaster;
Alat médis: bracket orthodontic, jahitan internal, forceps biopsy, tameng radiasi;
Produk rumah tangga: kasus arloji, tali jam tangan, jepitan jam tangan, kapala golf sareng panyekel, kancing sapatu olahraga, bagian bedil olahraga, pengikat dokumen sareng puncher liang;

Industri mesin: cutters panggilingan ngawangun, parabot motong, gears miniatur;

Keunggulan MIM

1, gelar luhur kabebasan bagian géométri, hiji waktu ngabentuk produksi bagian logam kompléks ngawangun;

2, produk MIM boga dénsitas seragam, finish alus, roughness permukaan bisa ngahontal Ra 0.80 ~ 1.6μm, rentang beurat 0.1 ~ 200g.akurasi dimensi luhur (± 0,1% ~ ± 0,3%), umumna tanpa processing saterusna;

3, rupa-rupa bahan lumaku, wewengkon aplikasi lega, laju utilization tinggi bahan baku, gelar luhur automation produksi, prosedur basajan, produksi masal kontinyu bisa dihontal;

4, kualitas produk stabil, kinerja dipercaya, dénsitas relatif produk bisa ngahontal 95% nepi ka 99%, bisa carburized, quenched, tempered jeung perlakuan panas lianna.Produk mibanda sipat mékanis tinggi kayaning kakuatan, karasa jeung elongation, résistansi maké alus, résistansi kacapean jeung organisasi seragam;

Factory Tour (2)

Saha Urang?

Kunshan Jiehuang Electirc Tech Co., Ltd

Ningbo Jiehuang Electirc Tech Co., Ltd, Kami ahli dina bagian logam kayaning forging bagian, casting bagian, bagian stamping logam, bagian machining CNC, bagian logam bubuk, logam suntik molding (MIM) bagian, bagian suntik plastik, valves Saniter, rupa-rupa produk hardware jeung saterusna.Kami nyayogikeun rupa-rupa aplikasi dina rupa-rupa industri - Otomotif, Industri, Éléktronik sareng Médis.
Pabrik kami loacted di Cidong Industrial Zone, Cixi, Ningbo Kota.
Ayeuna urang gaduh 16 lembar mesin injection molding, 4 lembar Degreasing tungku sareng 6 lembar sintering tungku.
8 insinyur, 50+ pagawe, alat-alat nguji canggih, sistem manajemen sampurna jeung leuwih ti 10 taun pangalaman gawé ngamungkinkeun urang pikeun ngalayanan loba pausahaan luhur di sakuliah dunya.
Téknologi MIM tiasa dipancarkeun ka seueur widang sapertos éléktronika konsumen, alat médis, suku cadang mobil, sareng bagian industri lianna.
Ningali maju ka tumuwuh babarengan sareng anjeun!

Kakuatan Urang

Ayeuna kami HUAWEI, XIAOMI, OPPO.Xiao tiancai, HP, DELL ... supplier.

Mibanda ibukota kadaptar tina 33,5 juta yuan sarta mangrupakeun panyadia profésional solusi téhnologi molding suntik logam (MIM).Panyadia jasa, perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.Téknologi proprietary perusahaan milik bahan anyar sareng médan peralatan luhur anu ayeuna dirojong ku nagara.Téknologina tiasa dipancarkeun ka seueur widang sapertos éléktronika konsumen, alat médis, suku cadang mobil, sareng iND.Bagian industri.

about

Keunggulan Kami

Panyadia jasa, perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.

Ngaliwatan leuwih ti 10 taun operasi sarta budidaya jero dina widang teknis, Company boga leuwih ti 50+ pagawe, boga 15 jalur produksi jeung kapasitas produksi taunan leuwih 75 juta.Perusahaan parantos lulus sistem manajemen kualitas ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001 sareng sertifikasi sistem manajemén kaséhatan sareng kaamanan OHSAS18001;Inovasi téhnologis parusahaan geus diala 14 patén-patén penemuan, 13 patén-patén modél utiliti, 3 prestasi ilmiah sarta téhnologis, 2 produk tinggi-tech kota, sarta leuwih ti 30 konci MIM hasil panalungtikan téhnologi umum, sakabéh nu geus kahontal aplikasi industri..

1000+

Pagawé

15+

Jalur produksi

75 Juta

Kapasitas kaluaran taunan

30+

Hasil panalungtikan

Naon Urang?

Tim téknis kami gaduh 20+ taun pangalaman dina ngamekarkeun Bagian Metal custom.

Kami bakal damel sareng anjeun dina sadaya fase pangwangunan proyék - tina perencanaan sarat, desain alat sareng produksi masal, ka FOT sareng manufaktur, dugi ka pengiriman.Urang tiasa ngadamel produk logam precision, sapertos bagian mobil logam, bagian éléktronik, bagian éléktronik 3C, bagian médis precision!

aboutus
aboutus
aboutus

Naha Pilih Kami?

Hi-Tech Manufaktur Equipment

Alat-alat manufaktur inti kami diimpor langsung ti Jerman.

Hi-Tech Manufacturing Equipment (2)
Hi-Tech Manufacturing Equipment (1)

Kakuatan R&D anu kuat

Kami ngagaduhan 15 insinyur di pusat R&D kami, sadayana nyaéta dokter atanapi profesor ti Universitas Sains sareng Téknologi Cina.

about us

Pamastian kualitas

Control Quality ketat, inspeksi produk Rigorous sanggeus produksi masal

4

OEM & ODM ditarima

Hiji-eureun bagian Metal suppliers di Cina

5
6

Wilujeng koperasi

Mun anjeun mibanda patalékan pikeun cutatan, mangga ngahubungan kami kalawan bébas.

partner

Dina 2017, kami ngirim dep bisnis internasional.di Ningbo, –Ningbo Jiehuang Chiyang Electric Tech Co., Ltd.nungkulan sagala bussiness.Our group internasional urang geus dipilih salaku supplier pikaresep ku kavling pausahaan well-dipikawanoh pikeun produk logam custom na kalawan harga kalapa, kinerja stabil sarta technology.We tinggi tulus hayang jadi pasangan bisnis alus Anjeun pikeun a lila di Cina.Mun anjeun mibanda patalékan pikeun cutatan, mangga ngahubungan kami kalawan bébas.bagian logam OEM anjeun wilujeng sumping.Tim penjualan anu efisien sareng ramah kami bakal salawasna nawiskeun anjeun kutipan anu kompetitif pisan sareng réspon anu gancang pikeun sadaya patarosan anjeun.

Mudah-mudahan janten pilihan kahiji pasangan MIM anjeun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami