Bagian Sintering Pikeun Suku Cadang Mobil

Katerangan pondok:

OEM ODM MIM Jeung Gambar

Tipe: Metal suntik molding
Plating: Electroplate, PVD, Sandblasting, Lukisan, Polishing, Laser Engraving jsb.
Sertifikasi: Sadaya produk SGS, CTI sareng RoHs disatujuan, Sadaya bahan REACH disatujuan.
Téknologi: Metal Injection Molding (MIM)
Aplikasi: Bagian otomotif
Ukuran: 14*14*21 [L * W * H (mm)]
Beurat: 16g
kasabaran: +0,015 / -0,006 mm
Bahan: PIM- 17-4PH


Rincian produk

Tag produk

komoditi Pabrik ngaropéa bubuk metallurgy sintered suku cadang mobil
Bahan atah Beusi, Stainless Steel, Cooper, Steel, Beusi, Alloy steel
Beungeut Frenquency tinggi quenching, impregnation minyak, tumbling, plating, uap nyampurkeun jsb.

 

Kauntungannana Proses Metalurgi Bubuk

①Efektif ongkos
Produk ahir bisa compacted kalawan metoda powder metallurgy, sarta teu kudu atawa bisa shorten ngolah mesin .It bisa ngahemat bahan greatly sarta ngurangan biaya produksi.

②Wangun kompléks
Metallurgy bubuk ngamungkinkeun pikeun ménta wangun kompléks langsung ti tooling compacting, tanpa operasi machining, kawas huntu, splines, profil, géométri frontal jsb.

③ precision High
tolerances Achievable dina arah jejeg tina compacting ilaharna IT 8-9 sakumaha sintered, improvable nepi ka IT 5-7 sanggeus sizing .Operasi machining tambahan bisa ningkatkeun precision nu.

④Self-lubrication
The interconnected porosity bahan bisa ngeusi minyak, meunangkeun lajeng hiji bearing timer lubricating: minyak nyadiakeun lubrication konstan antara bearing na aci, sarta sistem teu merlukeun sagala pelumas éksternal tambahan.

⑤ Téknologi héjo
Prosés manufaktur komponén sintered ieu Certified salaku ékologis, sabab runtah bahan pisan low, produk ieu recyclable, sarta efisiensi énergi anu alus sabab bahan teu molten.

Medical Scalpel By Metal Injection Molding Process MIM

Kamampuhan Urang

Ayeuna urang gaduh 16 lembar mesin injection molding, 4 lembar Degreasing tungku sareng 6 lembar sintering tungku.
8 insinyur, 50+ pagawe, alat-alat nguji canggih, sistem manajemen sampurna jeung leuwih ti 10 taun pangalaman gawé ngamungkinkeun urang pikeun ngalayanan loba pausahaan luhur di sakuliah dunya.

Bahan baku sasuai jeung standar MPIF
1. Sadaya sumber bahan ti Tisco, sarta pabrik baja natioanl lianna
2. Nyatu stock di buleud sataun
3. panyadia bahan baku béda pikeun mastikeun suplai gancang
4. inspeksi bahan baku ketat

1.Factory geus dijieun leuwih ti 2.000 sét molds
2.Engineers kalawan leuwih ti 10 taun pangalaman
3.Narima rupa-rupa gambar sapertos CAD, Pro-E, Solid Works sareng AutoCAD
Bahan kapang 4.The nyaéta baja tungsten pikeun manjangkeun umur jasa

Alur kerja standar
1.All prosedur gawé sasuai jeung IS09001: 2000 laboratorium profésional
1. Tester bahan universal
2. Brinell karasa tester
3. Density tester
4. Sadaya inspeksi ngalaksanakeun tina bahan baku asup ka pangiriman produk ahir.

Factory Tour (2)

Saha Urang?

Kunshan Jiehuang Electirc Tech Co., Ltd

Ningbo Jiehuang Electirc Tech Co., Ltd, Kami ahli dina bagian logam kayaning forging bagian, casting bagian, bagian stamping logam, bagian machining CNC, bagian logam bubuk, logam suntik molding (MIM) bagian, bagian suntik plastik, valves Saniter, rupa-rupa produk hardware jeung saterusna.Kami nyayogikeun rupa-rupa aplikasi dina rupa-rupa industri - Otomotif, Industri, Éléktronik sareng Médis.
Pabrik kami loacted di Cidong Industrial Zone, Cixi, Ningbo Kota.
Ayeuna urang gaduh 16 lembar mesin injection molding, 4 lembar Degreasing tungku sareng 6 lembar sintering tungku.
8 insinyur, 50+ pagawe, alat-alat nguji canggih, sistem manajemen sampurna jeung leuwih ti 10 taun pangalaman gawé ngamungkinkeun urang pikeun ngalayanan loba pausahaan luhur di sakuliah dunya.
Téknologi MIM tiasa dipancarkeun ka seueur widang sapertos éléktronika konsumen, alat médis, suku cadang mobil, sareng bagian industri lianna.
Ningali maju ka tumuwuh babarengan sareng anjeun!

Kakuatan Urang

Ayeuna kami HUAWEI, XIAOMI, OPPO.Xiao tiancai, HP, DELL ... supplier.

Mibanda ibukota kadaptar tina 33,5 juta yuan sarta mangrupakeun panyadia profésional solusi téhnologi molding suntik logam (MIM).Panyadia jasa, perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.Téknologi proprietary perusahaan milik bahan anyar sareng médan peralatan luhur anu ayeuna dirojong ku nagara.Téknologina tiasa dipancarkeun ka seueur widang sapertos éléktronika konsumen, alat médis, suku cadang mobil, sareng iND.Bagian industri.

about

Keunggulan Kami

Panyadia jasa, perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.

Ngaliwatan leuwih ti 10 taun operasi sarta budidaya jero dina widang teknis, Company boga leuwih ti 50+ pagawe, boga 15 jalur produksi jeung kapasitas produksi taunan leuwih 75 juta.Perusahaan parantos lulus sistem manajemen kualitas ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001 sareng sertifikasi sistem manajemén kaséhatan sareng kaamanan OHSAS18001;Inovasi téhnologis parusahaan geus diala 14 patén-patén penemuan, 13 patén-patén modél utiliti, 3 prestasi ilmiah sarta téhnologis, 2 produk tinggi-tech kota, sarta leuwih ti 30 konci MIM hasil panalungtikan téhnologi umum, sakabéh nu geus kahontal aplikasi industri..

1000+

Pagawé

15+

Jalur produksi

75 Juta

Kapasitas kaluaran taunan

30+

Hasil panalungtikan

Naon Urang?

Tim téknis kami gaduh 20+ taun pangalaman dina ngamekarkeun Bagian Metal custom.

Kami bakal damel sareng anjeun dina sadaya fase pangwangunan proyék - tina perencanaan sarat, desain alat sareng produksi masal, ka FOT sareng manufaktur, dugi ka pengiriman.Urang tiasa ngadamel produk logam precision, sapertos bagian mobil logam, bagian éléktronik, bagian éléktronik 3C, bagian médis precision!

aboutus
aboutus
aboutus

Naha Pilih Kami?

Hi-Tech Manufaktur Equipment

Alat-alat manufaktur inti kami diimpor langsung ti Jerman.

Hi-Tech Manufacturing Equipment (2)
Hi-Tech Manufacturing Equipment (1)

Kakuatan R&D anu kuat

Kami ngagaduhan 15 insinyur di pusat R&D kami, sadayana nyaéta dokter atanapi profesor ti Universitas Sains sareng Téknologi Cina.

about us

Pamastian kualitas

Control Quality ketat, inspeksi produk Rigorous sanggeus produksi masal

4

OEM & ODM ditarima

Hiji-eureun bagian Metal suppliers di Cina

5
6

Wilujeng koperasi

Mun anjeun mibanda patalékan pikeun cutatan, mangga ngahubungan kami kalawan bébas.

partner

Dina 2017, kami ngirim dep bisnis internasional.di Ningbo, –Ningbo Jiehuang Chiyang Electric Tech Co., Ltd.nungkulan sagala bussiness.Our group internasional urang geus dipilih salaku supplier pikaresep ku kavling pausahaan well-dipikawanoh pikeun produk logam custom na kalawan harga kalapa, kinerja stabil sarta technology.We tinggi tulus hayang jadi pasangan bisnis alus Anjeun pikeun a lila di Cina.Mun anjeun mibanda patalékan pikeun cutatan, mangga ngahubungan kami kalawan bébas.bagian logam OEM anjeun wilujeng sumping.Tim penjualan anu efisien sareng ramah kami bakal salawasna nawiskeun anjeun kutipan anu kompetitif pisan sareng réspon anu gancang pikeun sadaya patarosan anjeun.

Mudah-mudahan janten pilihan kahiji pasangan MIM anjeun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami