Forceps Stainless Steel Pikeun Bedah Médis

Katerangan pondok:

OEM ODM Metal suntik Molding kalawan gambar

Kamampuhan Bahan: Metal Hardened, Steel Steel, Steel Alloys
Bahan: stainless steel
Ukuran: Salaku gambar
Kauntungannana: High Precision
Parabot: Mesin suntik molding / tungku sintering vakum


Rincian produk

Tag produk

Metal Injection Molding (MIM) mangrupakeun produk cross-disiplin has, téhnik anyar pikeun ngolah deukeut-net-bentuk bagian logam ku ngawanohkeun téhnologi molding suntik palastik modern kana widang metallurgy bubuk.Téknologi luhur anu parantos ngembangkeun gancang pisan dina taun-taun ayeuna dina disiplin sareng industri metalurgi bubuk.Hal ieu ngamungkinkeun désainer pikeun megatkeun bébas tina konstrain tradisional jeung ménta béaya rendah, ngawangun stainless steel, nikel, beusi, tambaga, titanium jeung bagian logam lianna ku plastik ngabentuk, sahingga ngabogaan kabebasan desain gede ti loba prosés produksi lianna.

Léngkah prosés dina MIM nyaéta: kahiji, bubuk logam dipilih pikeun nyumponan sarat MIM sareng binders organik dicampurkeun kana bahan pakan anu homogen nganggo metode anu pas dina suhu anu tangtu, teras granulated sareng nyuntik kana rongga kapang nganggo suntikan. mesin molding dina kaayaan plasticised dipanaskeun pikeun ménta hiji kosong ngabentuk, nu lajeng degreased ku ékstraksi kimiawi atawa pangleyur sarta tungtungna sintered pikeun densify produk ahir.

 Stainless Steel Forceps For Medical Surgery

Naha milih kami

LAYANAN LUAR BIASA & HARGA KOMPETITIF
※Tim layanan palanggan anu khusus sareng staf rékayasa salawasna nangtung pikeun ngarengsekeun masalah pikeun mastikeun pangiriman tepat waktu.
※Lokasi daérah industri maju sareng ranté pasokan dewasa janten tiasa nawiskeun harga anu langkung kompetitif.

KUALITAS
※8 taun dina téhnologi Metal Injection Molding.
※IS09001-2008 / ISO14001 Sertipikat Pabrik.
※Fasilitas Pabrik anu diimpor Jepang.
※ Mitra sareng Merek Dunya di Jepang,
Amérika Jeung Éropa.

Solusi pangalusna
※Dumasar informasi proyék konsumén ', urang bakal mantuan mitra nyandak tinimbangan komprehensif ngeunaan bahan, ongkos, prosés pos, kuantitas jeung time-line pikeun angka kaluar solusi pangalusna diantara MIM, CNC, Die Casting, Stamping jeung sajabana.

TIM Téknik
※Leuwih ti 85% insinyur sareng pangalaman ngembangkeun MIM langkung ti 6 taun.
※Sahenteuna 10 proyék dikembangkeun unggal bulan.
※Saluhureun 80% proyék tiasa réngsé salaku garis waktos anu direncanakeun.

Factory Tour (2)

Saha Urang?

Kunshan Jiehuang Electirc Tech Co., Ltd

Ningbo Jiehuang Electirc Tech Co., Ltd, Kami ahli dina bagian logam kayaning forging bagian, casting bagian, bagian stamping logam, bagian machining CNC, bagian logam bubuk, logam suntik molding (MIM) bagian, bagian suntik plastik, valves Saniter, rupa-rupa produk hardware jeung saterusna.Kami nyayogikeun rupa-rupa aplikasi dina rupa-rupa industri - Otomotif, Industri, Éléktronik sareng Médis.
Pabrik kami loacted di Cidong Industrial Zone, Cixi, Ningbo Kota.
Ayeuna urang gaduh 16 lembar mesin injection molding, 4 lembar Degreasing tungku sareng 6 lembar sintering tungku.
8 insinyur, 50+ pagawe, alat-alat nguji canggih, sistem manajemen sampurna jeung leuwih ti 10 taun pangalaman gawé ngamungkinkeun urang pikeun ngalayanan loba pausahaan luhur di sakuliah dunya.
Téknologi MIM tiasa dipancarkeun ka seueur widang sapertos éléktronika konsumen, alat médis, suku cadang mobil, sareng bagian industri lianna.
Ningali maju ka tumuwuh babarengan sareng anjeun!

Kakuatan Urang

Ayeuna kami HUAWEI, XIAOMI, OPPO.Xiao tiancai, HP, DELL ... supplier.

Mibanda ibukota kadaptar tina 33,5 juta yuan sarta mangrupakeun panyadia profésional solusi téhnologi molding suntik logam (MIM).Panyadia jasa, perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.Téknologi proprietary perusahaan milik bahan anyar sareng médan peralatan luhur anu ayeuna dirojong ku nagara.Téknologina tiasa dipancarkeun ka seueur widang sapertos éléktronika konsumen, alat médis, suku cadang mobil, sareng iND.Bagian industri.

about

Keunggulan Kami

Panyadia jasa, perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.

Ngaliwatan leuwih ti 10 taun operasi sarta budidaya jero dina widang teknis, Company boga leuwih ti 50+ pagawe, boga 15 jalur produksi jeung kapasitas produksi taunan leuwih 75 juta.Perusahaan parantos lulus sistem manajemen kualitas ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001 sareng sertifikasi sistem manajemén kaséhatan sareng kaamanan OHSAS18001;Inovasi téhnologis parusahaan geus diala 14 patén-patén penemuan, 13 patén-patén modél utiliti, 3 prestasi ilmiah sarta téhnologis, 2 produk tinggi-tech kota, sarta leuwih ti 30 konci MIM hasil panalungtikan téhnologi umum, sakabéh nu geus kahontal aplikasi industri..

1000+

Pagawé

15+

Jalur produksi

75 Juta

Kapasitas kaluaran taunan

30+

Hasil panalungtikan

Naon Urang?

Tim téknis kami gaduh 20+ taun pangalaman dina ngamekarkeun Bagian Metal custom.

Kami bakal damel sareng anjeun dina sadaya fase pangwangunan proyék - tina perencanaan sarat, desain alat sareng produksi masal, ka FOT sareng manufaktur, dugi ka pengiriman.Urang tiasa ngadamel produk logam precision, sapertos bagian mobil logam, bagian éléktronik, bagian éléktronik 3C, bagian médis precision!

aboutus
aboutus
aboutus

Naha Pilih Kami?

Hi-Tech Manufaktur Equipment

Alat-alat manufaktur inti kami diimpor langsung ti Jerman.

Hi-Tech Manufacturing Equipment (2)
Hi-Tech Manufacturing Equipment (1)

Kakuatan R&D anu kuat

Kami ngagaduhan 15 insinyur di pusat R&D kami, sadayana nyaéta dokter atanapi profesor ti Universitas Sains sareng Téknologi Cina.

about us

Pamastian kualitas

Control Quality ketat, inspeksi produk Rigorous sanggeus produksi masal

4

OEM & ODM ditarima

Hiji-eureun bagian Metal suppliers di Cina

5
6

Wilujeng koperasi

Mun anjeun mibanda patalékan pikeun cutatan, mangga ngahubungan kami kalawan bébas.

partner

Dina 2017, kami ngirim dep bisnis internasional.di Ningbo, –Ningbo Jiehuang Chiyang Electric Tech Co., Ltd.nungkulan sagala bussiness.Our group internasional urang geus dipilih salaku supplier pikaresep ku kavling pausahaan well-dipikawanoh pikeun produk logam custom na kalawan harga kalapa, kinerja stabil sarta technology.We tinggi tulus hayang jadi pasangan bisnis alus Anjeun pikeun a lila di Cina.Mun anjeun mibanda patalékan pikeun cutatan, mangga ngahubungan kami kalawan bébas.bagian logam OEM anjeun wilujeng sumping.Tim penjualan anu efisien sareng ramah kami bakal salawasna nawiskeun anjeun kutipan anu kompetitif pisan sareng réspon anu gancang pikeun sadaya patarosan anjeun.

Mudah-mudahan janten pilihan kahiji pasangan MIM anjeun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami