Video

Naon anu gears sintered

Naon anu sintered Powder Metallurgy Gears Surface-hardened, sintered powder metal gears beuki dipaké dina transmisi kakuatan pikeun ngurangan biaya produksi gear.... Gears transmisi kakuatan anu remen padamelan dina kaayaan speed tinggi na beban tinggi, sarta surfaces huntu aya dina kontak saling dina kaayaan kontak ngageser-rolling.Bubuk metallurgy suntik molding lahir di California, AS dina 1973, disebut MIM.Ieu mangrupakeun tipe anyar tina téhnologi molding metallurgy bubuk nimukeun ku ngagabungkeun téhnologi suntik molding palastik jeung widang bubuk metallurgy.Powder metallurgy deukeut ka prosés suntik molding kalawan téhnologi powder metallurgy, mimiti bubuk padet tur map organik Pergaulan babarengan, ngaliwatan 150 derajat pemanasan suhu luhur plasticizing

Kumaha gears diproduksi ku metallurgy bubuk?

Bentuk gear ieu langkung rumit.Hiji huntu kénca-leungeun jeung hiji huntu katuhu.Kami nganggo téknologi metalurgi bubuk, nganggo alat abrasive kelas luhur sareng karya insinyur panyesuaian kapang anu saé.Upami anjeun gaduh produk logam anu sami, anjeun tiasa naroskeun ka kami kutipan sareng kami bakal masihan solusi anu pangsaéna

prosés molding suntik logam

Naha bagian anjeun leutik sareng rumit?Metal Injection Molding (MIM) tiasa janten jawaban anjeun.Metal injection molding (MIM) nyaéta prosés manufaktur anu ngagabungkeun ciri pang gunana tina metallurgy tipung jeung molding suntik plastik pikeun mempermudah produksi leutik, komponén logam ngawangun kompléks mibanda sipat mékanis beredar.Diadopsi ku rupa-rupa industri manufaktur MIM cocog pisan pikeun ngahasilkeun komponén volume sedeng nepi ka luhur ku cara ningkatkeun jumlah rongga kapang.Calon idéal kaasup jalma anu beuratna kirang ti 100 gram, boga geometries kompléks jeung tolerances ketat, sarta bisa pas dina lontar leungeun anjeun.Ayeuna kami HUAWEI, XIAOMI, OPPO.Xiao tiancai, HP, DELL ... supplier.

Naon manufaktur MIM?

Produk MIM ieu ngagunakeun bahan nyaéta 316 stainless steel,A set pinuh ku téhnologi pos-processing: ngetok + eunteung polishing + PVD,Produk logam dihasilkeun tina prosés MIM geulis pisan jeung precise.MIM nyaéta prosés nu merges dua téknologi ngadegkeun: molding suntik palastik jeung metallurgy tipung.Éta nawiskeun kamampuan manufaktur pikeun ngahasilkeun bagian-bagian kompleks anu tepat dina jumlah anu ageung.

Bubuk Metalurgi Pm Gear

Pabrik kami produk logam anyar! Gears logam dijieun ku prosés metallurgy bubuk nyadiakeun alternatif ongkos éféktif pikeun baja konvensional atawa gears beusi tuang anu mesin rengse.Prosés metallurgy bubuk (P / M) ngahasilkeun bentuk-jaring, atanapi bagian-bagian anu caket-net, sahingga sakedik atanapi henteu aya mesin anu diperyogikeun pikeun nyandak bagian anu réngsé dina sababaraha kasus.

Stainless Steel Bubuk Metallurgy (PM) Suntikan Bagian dijieun

Pabrik urang nembe dihasilkeun stainless steel bubuk metallurgy suntik dijieun bagian logam, Urang ngawula rupa-rupa aplikasi dina rupa-rupa industri - Automotive, Industrial, Electronics sarta Medical.and konsumén urang datangna ti sakuliah dunya.Prosés metallurgy bubuk cocog pikeun basa beusi, stainless steel, tambaga, alloy titanium, wilujeng sumping pikeun ngirim kami hiji panalungtikan!

Pabrik MIM

Ningbo Jiehuang Electronic Technology Co., Ltd. panyalur suku cadang Logam One-stop terkemuka di China, Tim kami gaduh pangalaman mangtaun-taun dina ngembangkeun Bagian Logam khusus.Kami bakal tiasa dianggo sareng anjeun dina sadaya fase pangwangunan proyék - tina perencanaan sarat, desain alat sareng ngawangun, ka FOT sareng manufaktur, dugi ka pengiriman barang sareng logistik. Hoping janten pilihan Kahiji anjeun!