Naha Milih Kami

Hi-Tech Manufaktur Equipment

Alat-alat manufaktur inti kami diimpor langsung ti Jerman.

Hi-Tech Manufacturing Equipment (1)
Hi-Tech Manufacturing Equipment (2)

OEM & ODM ditarima

Hiji-eureun bagian Metal suppliers di Cina

Production
Production

2 sét 10L, 500KG kaluaran per poé

Production

Rumus binder organik Gian

Production

1 set 3L, 150KG kaluaran per poé

production01
production02

Pamastian kualitas

Control Quality ketat, inspeksi produk Rigorous sanggeus produksi masal

production01
production02

Kakuatan R&D anu kuat

Kami ngagaduhan 15 insinyur di pusat R&D kami, sadayana nyaéta dokter atanapi profesor ti Universitas Sains sareng Téknologi Cina.

about us